Cestitka_Uskrs

Težak incident u Gaženici započeo je na benzinskoj; Slovenac je vikao ‘Fuck police’ i izvadio karabin i jako lovačko naoružanje

44-godišnji Slovenac u luci Gaženica pucao je na policajce, jednog je i ozlijedio. Pregovori o predaji trajali su cijelu noć.

Prema sadašnjim saznanjima slovenski državljanin je krenuo prema Crnoj Gori, stao ovdje i u benzinskoj stanici počeo kupovati neke stvari i eure i ništa nije navodilo da će doći do drame. U jednom trenutku i to već kada su djelatnice počele odlaziti, a što znaci da nije točno informacija iz luke da su bili zatočeni počeo je vaditi karabin i jako lovačko naoružanje te sjeo ispred benzinske stanice i tako dulje vrijeme naoružan sjedio, rekao je za Večernji list visokopozicionirani izvor iz policije.

Težak incident započeo je sinoć, u 22.45 sati, kada je policija dobila dojavu da je došlo do pucnjave od strane jedne muške osobe koja je tom prilikom iz vatrenog oružja ispalila nekoliko hitaca.

Policijska službenica je prolazila uz benzinsku crpku i vidjela muškaraca kako sjedi te ga pitala što radi. On je nakon toga viknuo: ‘Fuck police’ i pucao u more. Nakon toga odvijala se prava drama jer je pucao desetak i više puta u pravcu policije. Angažirali smo specijalce iz Splita i Lučkog. Bilo je preko 30-ak policajaca. Počinitelj je nažalost pucao u njihovom pravci i srećom nije došlo do tragičnih posljedica. Stupili smo u kontakt i sa slovenskom policijom i od njih saznali za stanovite probleme koje počinitelj ima, te smo mu stoga prilazili i zbog toga oprezno. Nakon osam sati pregovaranja ipak se odlučio predati i on je sada otpraćen dalje, rekao je visokopozicionirani zadarski policajac o slučaju koji je zaprepastio.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...