Za četrdesetu poslovnicu Optike Anda odabran je ni više ni manje nego Zadar!

U samom srcu Zadra otvorena je još jedna poslovnica Optike Anda. Tako su Zadrani u najpoznatijoj ulici dobili novu omiljenu oazu za sve ljubitelje naočala i spremni su za novu ljetnu sezonu kada će biti potrebno zaštiti oči na svakom koraku!

Optika Anda trenutno broji ukupno 40 poslovnica, od čega su čak četiri u Zadru!

– Od 1.9.2020. do 1.4.2021. otvorili smo ukupno 17 novih poslovnica, a cilj nam je i ove godine nastaviti trend ekspanzije i rasta. Sa svakim novim objektom stvaramo nova radna mjesta te pružamo priliku za osobni i profesionalni razvoj u progresivnom i pozitivnom okruženju, poručuju iz Optike Anda.

Novootvorena poslovnica svojim ugodnim ambijentom i modernim stilom osvaja na prvu. Vrhunska suvremena oprema i kvalitetna usluga omogućuje da obavite sve na jednom mjestu – od izbora dioptrijskih okvira, provjere vida do izrade naočala. Andini stručnjaci će vam pomoći da saznate sve o brizi vaših očiju, stoga u sklopu svoje ponude nudi i besplatnu kontrolu dioptrije.

Uz poseban doživljaj kupovine, nudi široku lepezu vrhunskih svjetskih brendova pa tako Zadrani baš kao pravi Dalmatinci ljeto mogu dočekati s neizostavnim modnim rekvizitom – sunčanim naočalama!

Možete birati modele koji su mix raznih popularnih stilova kao što su grunge, glam rock, boho – u Optici Anda sve je moguće! Sljedbenike #chicnotgeek globalnog pokreta, oduševit će dioptrijski okviri raznovrsnih boja i oblika. Na novoj adresi možete pronaći najljepši izbor sunčanih i dioptrijskih naočala iz nove kolekcije za proljeće/ljeto 2022.

Čini li vam se ovo kao idealna prilika za početak proljeća i slavljenje sunčanih dana s dozom optimizma i nostalgije? Posjetite Optiku Anda na adresi Kalelargi 1 i iskoristite popuste povodom svečanog otvorenja!

Inspirirajte se novom kampanjom Optike Anda i osvajajte pogledom na svakom koraku.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...