Zadarska folk pjevačica Olivera Matijević sinoć napustila show “Gospodin savršeni”, ostale kandidatkinje ostale u šoku!

U srijedu navečer u showu ‘Gospodin Savršeni’ šarmantni Splićanin pozvao je Amru na cjelodnevni spoj nasamo koji je završio neočekivano, a show su napustile Olivera i novopridošla Stanka.

U vili Gospodina Savršenog osvanuo je novi dan, ujedno i prvi dan s novim djevojkama – Stankom, Sarom i Ksenijom. U kući se mogla osjetiti napetost zbog dolaska konkurencije, a jedina osoba kojoj nisu smetale nove djevojke bio je Toni. „Moglo bi se reći da između mene i Ksenije ima već nekih iskrica“, priznao je pa ušetao među djevojke kako bi im najavio novi spoj nasamo.

„S Amrom sam već dosta razvio odnos tako da danas planiram opuštenu atmosferu i upoznavanje u opuštenom izdanju“, rekao je Toni pa svoju odabranicu poveo na bajkoviti cjelodnevni spoj na Lonjsko polje. Amra i splitski profesor najprije su uživali u vožnji jezerom, zatim u hranjenju konja, potom na romantičnom pikniku.

„I dalje je to ta vesela djevojka koja me oduševljava, s kojom mi je jako lijepo i prema kojoj gajim više od prijateljskih osjećaja. A iščitavam iz njenog lica sreću i zaljubljenost“, priznao je Toni pa onda otvoreno pozvao Amru: „Jesi li za da odemo kod mene u stan, pogledamo neki film uz kokice i malo se opustimo?“

Gospodin Savršeni je priznao da to nije planirao, ali jednostavno nije htio da njihov spoj završi. Njegovo izravno pitanje začudilo je Amru koja je rado prihvatila poziv, a onda je uslijedio novi poljubac. „Kad sam s njim, kao da se znamo jako dugo i da smo već zajedno. Nitko mi nije pripremio ljepši spoj u životu. Ovo je definitivno prešlo simpatije i mislim da sam tek sad u problemu“, izjavila je.

Prilikom dolaska u stan Toni je pripremio kokice i odabrao film, a onda su se ušuškali na kauč i planirali zajedničku budućnost pa je Amra dobila ružu kao znak njegove simpatije prema njoj. „Nakon današnjeg spoja mogu reći da mi je srce na mjestu, da smo Amra i ja podigli naš odnos i da se mogu zamisliti s njom“, zaključio je zgodni neženja, a jednako misli i Amra.

Za to vrijeme djevojke u vili čekale su Amrin povratak, kojeg nisu dočekale, pa je njezin spoj s Tonijem iduće jutro bio goruća tema. Na koktel partyju Toni je pokušao razgovarati s djevojkama kako bi lakše donio odluku na ceremoniji jer je stigao red da dvije natjecateljice napuste show.

Nakon razgovora sa Sarom Gospodin Savršeni na razgovor je pozvao Danijelu kako bi prokomentirali njihov poljubac, a onda se dogodila ruža i novi, sočni poljubac! „Kad sam s njim kao da sam luda guska, ne mogu se uozbiljiti, ne mogu odgovoriti na pitanje, ne znam sastaviti rečenicu…“ zbunjena je bila Danijela u njegovoj blizini.

„Kemija između nas frca na sve strane i to se osjeti, ono što mi trenutačno nedostaje je produbljivanje tog odnosa“, rekao je Toni, a onda je na razgovor pozvao Stanku da se bolje upoznaju.

Na kraju večeri odvila se napeta ceremonija ruža, a show su napustile novo pridošla Stanka i atraktivna pjevačica Olivera, piše RTL.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...