Zadrani dočekuju GOŠK Dubrovnik, Vukadinović: “Želimo pobijediti, navijačima uljepšati Uskrs!”

Nogometaši HNK Zadar sutra s početkom u 17 sati na igralištu Stanovi dočekuju GOŠK Dubrovnik, u susretu 27. kola 3. HNL-jug.

Zadrani imaju sjajan niz od šesnaest utakmica bez poraza, trenutno zauzimaju treće mesto na ljestvici sa 43 boda, vodeći je Jadran Ploče 47 bodova, drugo mjesto zauzima Hrvatski vitez Posedarje 44 boda.

Dubrovčani su trinaesti na ljestvici, a u prvom dijelu prvenstva, prije šest mjeseci, na svom Lapadu pobijedili su HNK Zadar 2-1. Utakmicu u Stanovima sudit će Ante Sočo iz Stobreča.

Zadarski napadač 21-godišnji Ante Vukadinović, inače porijeklom iz Banja Luke, uvjerenja je kako će se pozitivan niz nastaviti, te kako će bodovi ostati u Stanovima.

Sigurno će biti borbemna utakmica, vjerujem kako ćemo svi dati sve od sebe, cilj nam je isključivo pobjeda i nastavak niza, želimo razveseliti sve naše navijače pred Uskrs pobjedom! Svakako da nam je i motiv GOŠK-u uzvratiti za poraz iz prvog dijela, tada nismo baš bili u nekoj formi, poredak na vrhu ljestvice je vrlo zgusnut, dosta klubova je na maloj bodovnoj razlici, tako da nas svaki kiks može skupo koštati, rekao je Vukadinović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...