Zadrani dočekuju OSK, Bačkov: “Nadam se kako nam neće popustiti koncentracija”

Nogometaši HNK Zadar imaju osamnaest utakmica u nizu bez poraza u 3.HNL – jug, sutra u Stanovima u 17 sati, u 29. kolu dočekuju posljednje plasirani OSK iz Otoka kraj Sinja.

U prvom dijelu sezone 27. listopada prošle godine, OSK i Zadar odigrali su neodlučeno 3-3. Zadrani šest kola prije kraja prvenstva zauzimaju treće mjesto s 47 bodova, vodeći je Jadran Ploče 53 boda, drugi je Hrvatski vitez Posedarje 50 bodova.

Sutrašnju utakmicu sudi Mirko Odrljin (Čaporice).

Zadrov napadač 23- godišnji Ante Toni Bačkov, inače Pakoštanac, nada se kako koncentracija neće popustiti kao na utakmici s Primorcem.

Nakon kiksa i remija u Biogradu kod Primorca, naravno da očekujemo pobjedu, dat ćemo sve od sebe da je i ostvarimo. OSK se bori za ostanak u ligi, sigurno da u Stanove neće doći s bijelom zastavom, od početka se moramo nametnuti, i što prije pokušati postići zgoditak. Malo smo i razočarani nakon što smo prosuli pobjedu u Biogradu, jednostavno pala nam je koncentracija u završnici, pozitivno je što nam se u momčad vraćaju Jerbić, Jordan i Jurić. Još ništa nije izgubljeno što se prvog mjesta na ljestvici tiče, moramo sve utakmice do kraja dobiti, ključna će biti ona u Pločama protiv vodećeg Jadrana za osam dana, zaključuje Bačkov.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...