Ava Karabatić otvoreno o sportu: “Tornado obožavam, upoznala sam divne ljude i imala predivna iskustva!”

Razgovarali smo s Avom Karabatić, koja će sutra proslaviti 34. rođendan, taman je u Splitu u završnim pripremama za sutrašnje veliko slavlje, trenutno je usredotočena na popis gostiju pred njen sutrašnji veliki dan

Imaš rukometno prezime, ali pratiš li KK Zadar?

U zadnje vrijeme baš i ne, više sam pratila dok sam studirala i živjela u Zadru. 2015 godine sam se odselila u Beograd, trenutno sam u Splitu, ali planiram se vratiti opet nazad u Beograd. Malo više pratim rukomet i moje Karabatiće, posebno pratim nogomet, svoj cijeli život navijam za AC Romu i Real Madrid, milijun puta sam bila na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu, navijam još i za Liverpool, naravno i za moj Hajduk Split. Iskreno se nadam kako će Hajduk uzeti Kup Hrvatske 26. svibnja! Dio svoje mladosti sam provela u Zadru..Kalelarga…Kalelarga, od 18. do 27. godine sam provela u Zadru. U Zadru sam na fakultetu studirala latinski i talijanski jezik. Za Zadar imam neka loša, ali uglavnom predivna iskustva u životu.

Sutra je na Gripama polufinale PH u košarci Split-Zadar, za koga ćeš navijati?

Ne znam još za koga ću navijati, ali jedno je sigurno, navijat ću za sebe, s obzirom na to da mi je sutra 34. rođendan. Teško mogu odlučiti za koga ću navijati, odluku ću donijeti danas točno u ponoć, na moj rođendan.

Jesi li bila ikad u dvorani Krešimir Ćosić na utakmici Zadra?

Ma sto puta, i to s voditeljem Igorom Jelenićem Totom.

Tornado par riječi o njima?

Uhh… pa njih obožavam… Imala sam iskustvo upoznati divne ljude, suprug od moje profesorice Dolores je veliki navijač KK Zadar, također i moj veliki prijatelj Boro Poštar. S navijačima Tornada sam imala samo predivna i lijepa iskustva. Poručujem Tornadu da svijet voli pobjednike!

Ava što si zapravo ti, starleta, pjevačica, što?

Ma ja sam svemirac, obična osoba koja živi neobičan život. Dobila sam ime po Avi Gardner, a znamo koga je ona najviše voljela, velikog Franka Sinatru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...