Krećemo s doigravanjem! Brala: “Stiže ono za što svi živimo, nadam se navijačima koji nam nedostaju cijelu sezonu”

Zadrani su završili tri lige u ovoj sezoni, HT Premijer ligu, AdmiralBet ABA Ligu te i HT Premijer ligu za prvaka.

Nakon 59 utakmica u 234 dana, od čega je 31 bila na gostovanjima na red je došla i završnica HT Premijer lige.

Za početak sutra, od 19 sati očekuje nas dvoboj Zadra i Zaboka, po 6. put ove sezone.

Zabok na Višnjik ne dolazi s podignutom bijelom zastavom, momci trenera Vulića sigurno će pokušati iskoristiti ranjivost Zadra nakon šest uzastopnih poraza, ali Zadar od sutra mora pokazati ‘reboot’ i mora krenuti u ritam koji je prikazivao jedno vrijeme tokom regularne sezone. Sezona je uistinu bila duga, naporna, a i turbulentna. Još uvijek je, ali sada se sve mora usmjeriti isključivo na parket i na dešavanja na njemu.

Vrijeme je da se krene u onaj najteži zadatak, a to je da se obrani naslov prvaka Hrvatske.

Prva prepreka od njih tri na tom putu je dakle Zabok.

Srijeda, 11. svibanj, 19 sati, dođite podržite ‘plavo-bijele’ i uz pomoć navijača možemo se nadati onome što svi priželjkujemo, a to je da ‘kanta’ ostane u Zadru!

Duje Brala, igrač Zadra:

‘Nakon teškog regularnog dijela sezone, stiže ono za što svi živimo, a to je doigravanje. Iako smo zadnjih par utakmica bili u nešto lošijem ritmu ne sumnjam da ćemo u doigravanje ući maksimalno ozbiljno i da ćemo napraviti sve što je u našoj moći da prvo izborimo polufinale, zatim i finale. Kada bi sreća nakon svega konačno stala na našu stranu vjerujem da bi i naslov prvaka došao u obzir. Moramo ići korak po korak i nadam se da ćemo to činiti uz što veću podršku naših navijača koji nedostaju tokom čitave sezone.’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...