Kroos o valjanju i ljubljenju s Modrićem: “Luka i ja osjećamo isto”

Jedna od nezaboravnih scena slavlja Realovog osvajanja Lige prvaka 2022. je ona za koju je zaslužan Luka Modrić. Nakon trijumfa protiv Liverpoola (1:0) u Parizu, Toni Kroos ležao je na terenu potrbuške u nevjerici zbog toga što je upravo peti put osvojio najjače nogometno natjecanje.

U tome ne bi bilo ništa čudno da onda do njega nije došao Luka Modrić te se bacio na suigrača. Nakon što je neko vrijeme ležao na njemu grleći ga i ljubeći, okrenuo ih je obojicu na svoja leđa. Poslije toga je Kroos privremeno izašao iz euforičnog klupka, da bi mu se ubrzo vratio grleći se s Modrićem koji je ležao na travi. “Obojica su upravo osvojila po petu LP, a slave kao da im je prva”, opisao je madridski As slavlje Realovih veznjaka koje je odmah po objavi snimke njihove euforije postalo viralno, prenosi Index.

Kroos je tijekom proslave Realove duple krune na Bernabeu pred punim stadionom navijača opisao situaciju koja je dirnula milijune: “Ono što smo u tom trenutku Luka i ja osjećali jako je teško opisati. Nisam puno razmišljao, samo sam bio tako sretan. Luka je osjećao isto što i ja.

To je nevjerojatno. Osvojili smo toliko toga, ali ove godine to nismo očekivali… Na kraju, kada pobijediš najbolje europske momčadi, to se i dogodi. Do toga nas je doveo momčadski duh, to što smo vjerovali jedan u drugog.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...