Olivera o braku i ljubavnim ponudama: “Dali su mi ključ od auta, no ne i prsten”

Za folk pjevačicu Oilveru Matijević (32) donedavno su tvrdili da joj je pravo ime Ivana Lučić. Olivera je to oštro demantirala, a sad su se pojavila nagađanja da je zatajila da je bila u braku.

– Bože sačuvaj. Haha, tko bi mene trpio ovakvu nenormalnu. Zezam se. Nisam se nikad udavala, niti sam ikad dobila zaručnički prsten. Dobivala sam samo ključeve od auta i lance od svojih obožavatelja na nastupima – nasmijala se Olivera 24 sata.

Zanimalo nas je je li ikad dobila nemoralnu ponudu.

– Nudili su mi ne znam koje cifre da odem s njima na putovanje. Jedan me zvao u Dubai. Naravno da nikad s nikim nisam otišla nigdje. Neki misle da novcem mogu kupiti sve – kaže Olivera.

Ističe kako njenim dečkima zasigurno nije bilo lako s njom zbog prirode njenog posla. Iz vikenda u vikend na nastupima je okružena obožavateljima koji joj se bacaju pod noge. Je li joj dečko, hrvatski nogometni reprezentativac čije ime taji, ljubomoran, zanimalo nas je.

– Oboje smo pomalo ljubomorni. No to je normalno. Povjerenje je najbitnije. Iako na svakom odnosu treba raditi, odnosno graditi ga – smatra Olivera.

Otkrila nam je kako bi ispred ljubavi uvijek izabrala karijeru, iako se svojedobno ostavila pjevanja zbog tadašnjeg dečka.

– Bila sam mlada, imala sam 17 godina. Sedam godina sam bila u vezi i jako zaljubljena. Dečko mi je postavio ultimatum – ili ja ili karijera. Izabrala sam ljubav, no danas bi izabrala karijeru.

A kako to da se nikad nije niti zaručila?

– Žena sam koja zarađuje svoj novac. Muškarci se teško nose s tim. Imala sam dečke koji su zarađivali manje od mene. Te veze su bile osuđene na propast u startu – kaže nam Olivera.

Otkako je ispala iz showa “Gospodin Savršeni” gaža nikad više, kaže. Nastupa svaki vikend. Zatekli smo je nakon nastupa u Virovitici. Ponosna je što joj je gazda zakazao gaže jednom mjesečno u tom klubu sve do Božića. Ponosna je i što se riješila umjetnih trepavica i napumpanih usana.

Skinula je i devet kilograma.

“Vratila sam se na tvorničke postavke”, nasmijala se.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...