Počela je gužva, pripazite na stvari; Zadarskoj policiji prijavljeno više krađa novčanika i kartica

U petak, 13. svibnja 2022. godine oko 13.30 sati, na Istarskoj obali u Zadru, nepoznati počinitelj je prišao 31-godišnjoj državljanki Njemačke te joj iz ruke istrgnuo i otuđio vrećicu s fotoaparatom i dva tableta, čime ju je oštetio za više tisuća kuna.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava, a policija traga za nepoznatim počiniteljem.

U nedjelju, 15. svibnja na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je iz torbice 73-godišnjaka otuđio novčanik s dokumentima, te s otuđenim bankovnim karticama pokušao podignuti novac.

Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Zadarska policija tijekom petka i subote, 13. i 14. svibnja zaprimila je nekoliko prijava krađa novčanika.

Nepoznati je počinitelj 13. svibnja u prijepodnevnim satima na predjelu Poluotoka iskoristio nepažnju 71-godišnje hrvatske državljanke i iz torbice joj otuđio novčanik s novcem, karticama i dokumentima, dok je 65-godišnjoj državljanki Njemačke iz ruksaka otuđio novčanik s novcem i dokumentima.

Istog dana u poslijepodnevnim satima, nepoznati počinitelj je u Širokoj ulici otuđio novčanik s novcem i dokumentima iz torbice njemačke državljanke i  novčanik s novcem i dokumentima iz torbice državljanina Francuske.

U subotu prijepodne, na predjelu Poluotoka, nepoznati počinitelj je otuđio novac, dokumente i mobitel u vlasništvu 68-godišnje državljane Južne Koreje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...