Pripremite se za pravu transformaciju zabave! U Fun Park Biograd slijeću popularni Transformeri, a nakon njih slijede zabavne „Igre bez granica“

Zabava se zahuktava u Fun Parku Biograd, a nakon piratskih mora dobar provod vinuo se u novu dimenziju i to sa popularnim Transformerima.  Pripremite se za pravu transformaciju zabave i krenite u atraktivne svemirske avanture.

21. i 22.05. TRANSFORMERS RULE

 U Fun Park Biograd s udaljene planete Cybertron „sletjet će“ Autoboti i donijeti nezaboravan provod. Već na ulazu napravite najbolje fotke sa Bublebeeom i Optimus Primeom i dohvatite s maskotom Funny slatki bombončić za energiju, koja će vam trebati jer vas čeka pravi maraton avantura. Osim Transformera čuvara u pravoj veličini koji su prava foto atrakcija za sve posjetitelje, zabavni gosti Bublebee i Optimus Prime uslikat će se s vama, zaplesati i zabavljati se u robotic pjena partiju. Space atrakcije Fun Parka Biograd zaokružit će ovaj popularan party. Odvažite se u space avanturama i ukrotite krivine na Alienu -crvenom rollercoasteru, kojega čuva Alien najstrašnija zvijezda SF filmova, a i odličnih fotografija! Pojurite tračnicama galaksije i zavrtite se u krug dok prolazite kraj raketa. One najhrabrije čeka najadrenalinskija sprava na ovim prostorima od koje će i najodvažnijima dobro proraditi cirkulacija-Tornado!! Istraživanje novih dimenzija omogućit će vam i Simulator koji se spustio u svemirski dio Fun Parka Biograd iz daleke galaksije. Popularni Transformeri provesti će vas kroz avanture već od 16 sati . Provjerite zašto su apsolutni vladari dobre svemirske zabave!

 

14:00 – Transformers rule

 

16:00 – Slikanje s Funny uz balone i bombone

17:00 – Robotic pjena party

17:30 – Natjecanje u snazi sa Zmajom boxerom (muška, ženska, dječja kategorija- djevojčice i dječaci)

19:00 – Slikanje s Transformerima

20:00 – Tombola

Uz odličnu ponudu zabave na atrakcijama i u programima uživo svi ljubitelji video igara virtualnu zabavu mogu pronaći i u Games Hall-u, najvećoj i najopremljenijoj dvorani s igrama u ovom dijelu regije. Games Hall uključuje najmodernije igrice s video konzolama za profesionalne igrače gdje se održavaju redoviti natjecateljski turniri, ali i klasične igre i pravo je carstvo igara za sve dobne skupine. Virtualna hit atrakcija za sve ljubitelje video igara je popularno 7D kino XD Dark Ride – avanturističko, virtualno interaktivno putovanje bespućima računalne simulacije, koje posjetitelje vodi u različite borbe i mnoge druge interaktivne avanture!

Nakon transformacija igre se šire izvan granica i kreće party za sve dobne uzraste. Slijede popularne igre bez granica, koje će dodatno začiniti pustolovine na atrakcijama Fun Parka Biograd!

28., 29. i 30.05. IGRE BEZ GRANICA

Igre bez granica obuhvatit će zabavu i brojna natjecanja za sve generacije, koja će vas dobro nasmijati i zabaviti, a na nekima ćete moći osvojiti i poneku nagradu.

I atrakcije će raditi punom parom! Zarotirajte se na Big Blue-u ili Alienu, doživite puni adrenalin na Tornadu, spustite se pljuskom u bazen na Atlantisu ili jednostavno uživajte u najljepšem pogledu na Adria Eye-u. Uskočite u vožnje svemirskim dijelom, provozajte se kroz zemlju dinosaura, doživite zabavu Divljeg Zapada ili zaplovite piratskim zaljevom.

Čarolija Fun Parka Biograd leži upravo u tome da možete uskakati u razne pustolovine. Uz brojne vožnje čekaju vas pravi natjecateljski izazovi.

Program starta već od 16 sati kada ćete se moći dobro zapjeniti uz ples u popularnom pjena partiju, a potom kreću igre bez granica.

PROGRAM:

16:00 – Pjena party

17:30 – Igre bez granica – potezanje konopa, obaranje ruku, trčanje sa žlicom s bombonima, štafeta

19:00 – Tombola

19:30 – Lampioni

Nakon vožnje i igara slasne zalogaje i pića naći ćete u atraktivnim tematskim ugostiteljskim objektima. U restoranu Fat Pirate Cave svatko će naći nešto za sebe od roštilja, hamburgera, pizza, sladoleda, kolača i nezaobilaznih torta kao i širok izbor pića, a na terasama barova možete i predahnuti uz ponudu pića i slastica i usput uživati u zabavnom doživljaju. Prije odlaska kući svakako svratite do suvenirnice Treasure Chest gdje ćete pronaći svoju uspomenu na Fun Park.

Povedite pravu ekipu, opremite se dobrim raspoloženjem i upustite se u zabavu bez granica!

Ulaznice: https://www.funparkbiograd.com/ulaznice/

Radno vrijeme: https://www.funparkbiograd.com/informacije/kalendar/

 

Facebook Fun parka Biograd

 

 
biograd na morufun park biogradtransformerizabavni park