Puntamika na svom terenu do prve pobjede protiv Bosca slavila rezultatom 85:79

Košarkaši Sonik Puntamike svladali su Bosco 85-79 (23-15, 17-17, 27-20, 18-27) u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za posljednje mjesto koje je ostalo slobodno iduće sezone u HT Premijer ligi.

Na domaćem parketu u Jazinama Sonik Puntamika je prvo odvajanje od suparnika ostvarila u prvoj četvrtini (23-15), dok je u trećoj dionici pobjegla na dvadeset poena razlike. Time se nije zaključila ova utakmica jer se Bosco u završnici približio na samo dva poena zaostatka, ali do velikog preokreta i super vrijedne pobjede gosti ipak nisu stigli.

U domaćem sastavu najbolji je bio Dino Palčić sa 17 poena, 11 asistencija i šest skokova, dok je za Bosco čak 30 poena ubacio Luka Katura uz osam skokova.

Momčad koja prva ostvari dvije pobjede osigurat će i iduće sezone igranje u elitnom razredu, a druga utakmica, kojoj je Bosco domaćin, igrat će se u ponedjeljak (23. svibnja).

PH košarkaši, dodatne kvalifikacije za HT Premijer ligu: Sonik Puntamika – Bosco 85-79 (Sonik Puntamika je povela 1-0 u seriji).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...