Sutra je utakmica odluke na Višnjiku; Antena te vodi na tribine da svi zajedno podržimo KK Zadar

Ekipa Zadra, nakon poraza 74:64 kod Splita u prvoj utakmici polufinalne serije HT Premijer lige, sutra će od 20:30 u Dvorani Krešimir Ćosić tražiti odlučujuću treću utakmicu.

Zadar se ususret ovoj utakmici mora potpuno resetirati, najbitnije će biti da se u ovaj susret krene s pravom energijom i snagom, a uz to malo sreće nadamo se da će popratiti hrabre i ovog puta.

Ne treba puno riječi trošiti na ovaj susret, ovo su protivnici koji će odigrati međusobni susret po osmi put u sezoni, Zadar za sada ima ukupnu prednost od 4:3, ali ukoliko sutra ne napravi taj najvažniji break u sezoni kako bi se izborila majsotrica, uzalud će u vjetar otići sve te pobjede.

Bolje pozivnice od ovog nema, Krešina dvorana – u 20:30 sati ovaj ponedjeljak.

Cijena ulaznice  za obiteljski VIP i prsten je 50 kn, a za tribinu 40 kn. Svi ulazi biti će otvoreni za posjetitelje od 19 sati. Svoje ulaznice možete kupiti i online putem linka croatia-tickets.com i moći ćete ih predočiti na ulazu preko mobitela ili u isprintanoj verziji.

Svaki 17-ti kupac ulaznice će na blagajni dobiti simboličan poklon iznenađenja u čast našeg igrača Domagoja Vukovića koji je trenutno ozlijeđen i kojemu želimo što brži oporavak.

Pokloni se dijele do isteka zaliha zato požurite po svoju kartu na dan utakmice od 10 sati! Prijenos utakmice moći ćete pratiti putem Arenasport TV programa.

Smatram da ne treba puno govoriti što se tiče utakmice broj dva. Svi znamo što nas očekuje i nadam se da smo svi svjesni što trebamo napraviti. Naravno, idemo na pobjedu i svaki drugi ishod bio bi veliki neuspjeh za našu ekipu. Moramo skupiti redove, nismo imali puno vremena za nekakvu tugu nakon poraza u Splitu, i nemamo što drugo nego idemo, kako se kaže jako u utakmicu. Očekujem i nadam se s da će s pravim pristupom stići i pozitivan ishod, govori pred utakmicu Aleksandar Bursać.

Ključno će biti da iskontroliramo njihov napadački skok i da im ne damo velik broj pokušaja iz drugog napada. Ako zadržimo koncentraciju, i budemo strpljivi kroz 40 minuta doći ćemo u priliku pobijediti utakmicu. Nakon toga u Splitu bi onda ponovno sve bilo otvoreno i mislim da će šanse biti opet podjednake, kazao je Srđan Helbich.

Mi imamo 30 ulaznica za sutrašnji dvoboj na Višnjiku. Sve što trebate je ispod ovog članka na našoj Facebook stranici ostaviti komentar i označiti osobu koju vodite sa sobom. U ponedjeljak u 12 sati izvlačimo dobitnike.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...