AKA Crescendo pokrorili Solevoci! Zlatna nagrada za najbolju izvedbu i najbolji beatbox prestižnog međunarodnog festivala “a cappella” skupina…

Solevoci, međunarodni festival “a cappella” glazbe nas je okrunio zlatnom, nagradom za najbolju izvedbu i najbolji beatbox!

Fenomenalnu informaciju darovali su nam putem facebook objave članice i članovi popularnog AKA Crescendo Zadar.

-I dalje smo u šoku i ne znamo što napisati osim da je ovo kruna našeg devetogodišnjeg rada, truda – dodaju nam iz skupine naglašavajući kako je nagrada potvrda da je to što rade prepoznato u suvremenom “a cappella” svijetu na natjecateljskoj razini i to ni manje ni više nego od oca suvremene “a cappella” glazbe, Deke Sharona, koji iza svog imena ima imena sastava Pentatonix, serije Glee, filma Pitch Perfect i televizijskog showa Sing Off.

-A svima VAMA koji nas pratite od samih početaka želimo poručiti da bez vaše podrške sve ovo ne bi bilo moguće. Vi ste naš vjetar u leđa- ističu iz AKA Crescenda.

Posebne zahvale, navode nam, idu Aluflexpacku i Sveučilištu u Zadru koji ih podržavaju od samih početaka i uvijek su netko na koga se, napominju, mogu osloniti, te ovaj put bez njih ne bi bio moguć, tvrde nam.

Uz zaključak:

-Našem žiriju, cijeloj organizaciji i ostalim natjecateljima koji su nas izuli iz cipela želimo zahvaliti na ovom vikendu iz snova!

I  također za kraj:

– Ostajemo i dalje hrabri i najvažnije od svega svoji!  Vaši Crescendovci… Bravo i čestitka ekipa!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...