Boje i mirisi rasadnika Cerodol!

Rasadnik Cerodol omiljeno je mjesto za sve ljubitelje cvijeća i uređenih okućnica. Ukoliko još niste gotovi s uređnjem okoliša ili ga želite samo nadopuniti, posjetite  rasadnik i razgledajte ponudu sezonskog cvijeća, trajnica, grmova, penjačica i začinskog bilja.

Kako bi kupcima olakšali uređenje, u ponudi su i različiti supstrati i gnjojiva, sjeme trave, zemlja za cvijeće, žardinjere, ukrasne oblutci i ukrasna stakla, ali i različiti vrtni alati.

Veliki izbor sezonskog cvijeća privući će pozornost svakog posjetitelja i sigurno ćete teško odoljeti bojama i mirisima rasadnika. Ove godine je i veliki izbor gotovih cvjetnih žardinjera koji vam zasigurno neće biti lagan, ali zato su tu djelatnici koji će uskočiti sa savjetima i pomoći vam u odabiru.

Rasadnik je smješten na samom izlazu iz grada na adresi Put Nina 250, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 07:03 do 14:30 sati te subotom od 07:30 do 11:30 sati. Ukoliko imate pitanja možete nam se obratiti putem e-maila: [email protected] ili telefonom na 023/224-591

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...