Cestitka_Uskrs

Branko Dukić pred sjednicu NO KK Zadar poručio: “U klubu je sve čisto, revizija je nepotrebna!”

U 18 sati u prostorijama KK Zadar u dvorani Jazine, počinje sjednica Nadzornog odbora kluba na kojoj će se očekuje smjena direktora Željka Žilavca, rasprava o statusu sportskog direktora Zvonimira Ridla, te odluka o reviziji i novčanoj pozajmici.

Nazvali smo gradonačelnika Zadra Branka Dukića, koji je dao svoj komentar o namjerama NO na današnjoj sjednici, te se osvrnuo i na poraz od Cibone.

Gradonačelniče, kakav je Vaš komentar nakon poraza od Cibone u majstorici?

Žao mi je što smo izgubili, momci su se borili i dobro su odigrali prvu četvrtinu, a onda stali. Dojma sam, kako su igrači Cibone bili poletniji i nekako mlađahniji, kasnije kad smo ih uhvatili u egal, malo su onda i suci pomogli! Čini mi se da je tu bilo sudačkih pogrešaka kad se susret odlučivao.

Večeras je sjednica NO kluba, očekuju se i smjene?

Vidjet ćemo kako će glasovati NO i na koji način. Moja želja je da se KK Zadar vodi kao brend, koji to uistinu i je, koji treba prosperitet. Do sada smo sve to i radili, uspješno smo sanirali veliki dio dugova kluba, e sad, kakvi će vjetrovi zapuhati unutar kluba ne znam, vidjet ću.

Poruka NO kluba?

Imat će i dalje punu podršku Grada Zadra.

Nadzornici će donijeti i odluku o reviziji, da se konačno vidi na što se trošio novac u KK Zadar i je li sve bilo pošteno i transparentno?

Čujte, to je samo uzaludno trošenje novaca. U KK Zadar je nedavno bio i DORH koji je rekao kako je u klubu sve čisto. Ali evo, na NO odboru je da upravlja novcem odgovorno, a ne uzaludno!

NO ima u planu donijeti i odluku o nesuglasnosti o novčanoj pozajmici, konačnu odluku bi donijelo Gradsko vijeće na svojoj sjednici 21. lipnja?

Mislim kako podizati novi kredit i plaćati kamate, a imati kasnije opet mogućnost dobiti novac rebalansom, ne znam, sve ovisi o NO. Što se te nove pozajmice tiče, mišljenja sam kako se opet dolazi do uzaludnog trošenja novca, posebno što se kamata tiče. Sve to će opet na kraju platiti Grad Zadar, a tko će drugi! Moram kazati kako će se u KK Zadar morati i potruditi i oko dovođenja sponzora. Vidjet ćemo, na NO odboru je da donese neke nove vjetrove, koji bi donijeli bolje stanje unutar kluba.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...