Christian Eriksen prepun komplimenata za Modrića: “On samo na papiru ima 37 godina”

Hrvatska nogometna reprezentacija u Kopenhagenu je protiv Danske golom Marija Pašalića u 69. minuti stigla do prve ovosezonske pobjede u Ligi nacija, no pokretač sjajne igre vatrenih bio je Luka Modrić. Kojem se ne mogu načuditi danski mediji, navijači, ali ni Christian Eriksen. Kojeg je svojedobno također želio Real Madrid u svojim redovima.

– Modrić je poseban igrač. Na papiru ima 37 godina, ali to ne izgleda tako na terenu. Uživaš igrati protiv njega, a posebno s njim. Što se tiče promjena na poluvremenu, Hrvatska nije imala puno prilika u drugom dijelu – kazao je za Novu TV Eriksen pa se osvrnuo na sami susret:

– Bila je ovo teška, izjednačena utakmica. Imali smo u prvom poluvremenu nekoliko šansi za pogodak, u drugom puno manje, a onda je Hrvatska zabila gol, i to u najgorem trenutku za nas. Iako bolan, ovaj poraz nije ni blizu onome iz osmine finala Svjetskog prvenstva 2018. Kojeg Erikson jako dobro pamti.

– Naravno. To mi je još uvijek u mislima, ali nije toliko do utakmice, koliko do vratara koji mi je obranio jedanaesterac – rekao je danski veznjak. Za samo jedan dan bit će točno godina dana otkad je Eriksen doživio srčani udar upravo na ovom stadionu u Kopenhagenu. – Bila je to lavina emocija. Već sam odigrao nekoliko utakmica ovdje. Odlično je vratiti se. Sretan sam što igram i što sam zdrav – zaključio je Christian Eriksen, prenosi vecernji.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...