Grdović se u finalu MIK-a nije uspio popeti na binu… Doteturao i pitao: “Jesam pobijedio?”

Riječani i njihovi gosti u subotu su svjedočili još jednom fijasku Mladena Grdovića.

Popularni pjevač u finalnoj večeri festivala Melodije Istre i Kvarnera doveo je samog sebe u takvo stanje da se nije mogao uspeti na pozornicu, a kamoli tamo otpjevati ‘Od Istre do Prevlake’, piše Jutarnji list. Grdoviću, koji je prve dvije festivalske večeri u Kastvu i Malinskoj profesionalno odradio, u finalu je popustila snaga volje pa se, čekajući da počne veliki finale, u obližnjem kafiću prepustio svim mogućim alkoholnim užicima.

Ispred pozornice, u pratnji čovjeka koji je imao zadatak sklanjati ga od alkoholnih zala, doteturao je kada je festival već završio i upitao: “Jesam li pobijedio?” “Ne, Mladene, nisi i teško da ćeš na taj način ikada igdje pobijediti”, rekli su mu kolege pjevači čestitajući pobjednici Karin Kuljanić, koja je publiku oduševila pjesmom “Fala ti na jubavi”.

Pjevačica, autorica, doktorica medicinskih znanosti, klinička psihologinja i seksualna terapeutkinja miljenica je MIK-ovske publike, a nedavno je proslavila četvrt stoljeća bavljenja glazbom. Svojim prisustvom MIK je počastila i velika dama naše glazbene scene, Tereza Kesovija, koja je od organizatora tražila da s pjesmom “O moj cvite” ne bude ni u kakvoj konkurenciji za nagrade. Sjajna glazbenica koja se iza scene najviše družila s Uršulom Tolj, urednicom na HRT-u i legendarnom pjevačicom Betty Jurković, ipak je doma otišla s “online” nagradom publike koja svoju Tere jednostavno obožava.

Publika voli i Roberta Ferlina i Marija Lipovšeka Battifiacu, koji su uz Uršulu Tolj vodili sve tri festivalske večeri, a kao pobjednici HRT-ovog showa ‘Zvijezde pjevaju’, na pozornici su i zapjevali pjesmicu ‘Ča je kaj’, obradu legendarne MIK-ovske skladbe ‘Ča je ča’, za koju su sami napisali nove stihove. Oni služe kao svojevrsni “putokaz purgerima koji će ljetovati u Istri i Kvarneru”, a glase: “Ča je kaj, kaj je ča, rekel bum vam ja. Borša to je ceker kaj nosi se na placu, štuk i pitura ono kaj puce stavljaju na facu. Boškarin to je govedo, ali istarskoga roda. Maniga je pimpač, samo naš je skroz do poda.”


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...