Legendarni Pero Zrilić želi ući u HNK Zadar i poručuje: “Zaustavit će me samo ako me likvidiraju!”

Legenda zadarskog nogometa, nekadašnji igrač NK Zadar Pero Zrilić (60) otvorio je dušu, ogorčen i ljut što HNK Zadar, najvjerojatnije, sljedeće sezone neće igrati jedinstvenu Treću ligu. Pero, kao što je oduvijek poznato, nema dlake na jeziku, a namjerava ući i u upravu HNK Zadar.

Pero, HNK Zadar bar za sada, neće igrati jedinstvenu Treću ligu iduće sezone?

– Rekao mi je gradonačelnik Branko Dukić da bi želio sa mnom pričati, imam dobro mišljenje o Dukiću, ali iza njega stoje neki kokošari koji su godinama vodili NK Zadar, takvima nije u interesu da HNK Zadar ide prema naprijed! Dukić me zvao poslije konflikta koji sam imao s bivšim predsjednikom kluba Damirom Kneževićem, očekujem da će me Dukić vrlo brzo pozvati, vjerojatno još nije našao vremena. Grad Zadar daje novce u klub i kaže brigo moja prijeđi na drugoga, mnogi to iskorištavaju. Sramota je da jedan HNK Zadar igra četvrti rang hrvatskog nogometa, sramota! Toliko velikih igrača u ovom klubu je poniklo, a oni igraju četvrti rang natjecanja, pa gdje to ima?!
Šuška se da bi mogao ući u HNK Zadar?
Imam ambicija ući u HNK Zadar! Najviše želim ući u klub zbog puno problema koje imam po ulici, po Hrvatskoj i Europi, a ti problemi su baš zbog HNK Zadra. Najviše im smetam kad dođem u Stanove na utakmicu, tada isto tako na utakmicu dolaze lovački psi s ulice i podzemlja, i tad počinju moji problemi.
Pero Zrilić se vraća u klub ili što?
-Slobodno napiši da poručujem toj udbaškoj stoki da ću se potruditi da uđem u klub, a zaustavit će me samo ako me uspiju likvidirati! Želja mi je biti sportski direktor ili tajnik! Te osobe će se same prepoznati, neću ih imenovati. Te udbaške navike u Stanovima traju već dugo i takve navike treba maknuti. Grad Zadar daje novac HNK Zadru, a pojedinci taj novac dijele, igrači od svega dobiju sam mrvice! Prvi zadatak koji bi napravio u klubu bilo bi osposobiti nogometnu školu, tu su koliko čujem doveli nekog Gojuna, ne poznajem ga, ali koliko sam imao čuti potjerali su ga iz Dinama i Hajduka, pa su ga u HNK Zadar doveli kao nekakvog spasitelja.
Očekuješ poziv gradonačelnika Dukića?
-Ukoliko me pozove doći ću na razgovor, ukoliko ne, radit ću na svoj način, imam i ja svoje moćne ljude za utrku koji vole ovaj grad!
HNK Zada  je dobio licencu za treći rang hrvatskog nogometa, ali ne i za drugi rang?
-Trebalo bi razgovaratii s predsjednikom HNS-a Marijanom Kustićem, dojma sam da je častan čovjek. Pa spominje sa kako Stanovi za dobiti licencu za drugi rang nemaju 300 natkrivenih mjesta. Pa za 300 natkrivenih mjesta možeš slobodno uzeti ona četiri suncobrana ispred Caffe bara Lovre, i pokriti to, i eto ti riješeno…Trebalo bi s Marijanom Kustićem u razgovoru ispraviti tu nepravdu.
Poruka stručnom stožeru HNK Zadar?
-Terkešu i Blatnjaku poručem ako imaju karakter neka podnesu ostavke! Što su napravili? Ništa. Nisu izborili viši rang i to je to, neka odu…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...