Martin Junaković:”60 koševa kod kuće nije dovoljno za dobiti jednu ovakvu utakmicu”. Trener Helbich nije se pojavio na “presici”…

Na ‘presici’ nakon finalne utakmice PH, u kojoj je Cibona povela 2:1, nije se pojavio Srđan Helbich, trener KK Zadar.

Neposredno prije susreta s novinarima i na kraju košarkaškog dvoboja, zbio se incident, neslužbeno, bliski kontakt navijača i domaćeg stratega.  Boje kluba u razgovoru s predstavnicima medija predstavljao je, tako, Martin Junaković, igrač Zadra:

‘Čestitam Ciboni na pobjedi, mislim da smo kod onih deset razlike imali prelomiti utakmicu da ode u drugom smjeru, međutim to se nije desilo. Vratili su se u utakmicu, puno otvorenih šuteva i izrađenih akcija, ali lopte nisu ulazile, mislim da smo se dobro branili primivši 67 koševa od Cibone koja je dobra napadačka ekipa. 60 koševa kod kuće ipak nije dovoljno za dobiti jednu ovakvu utakmicu.’- kazao je Junaković za službenu stranicu KK Zadar.

Gašper Okorn, trener KK Cibona:

‘Zaista mogu reći da sam jako zadovoljan s time što sam danas vidio. Čestitam dečkima na pobjedi, vjerovao sam u njih, ali i oni su vjerovali da mogu napravit break u Zadru. Spremili smo se vidjeli smo što nije bilo dobro, iz utakmice u utakmicu skuplajmo inforamcije što ne valja i ispravljamo te greške. Mislim da je danas odlučila naša dobra obrana. Zadar je imao šut na 50% u prve dvije utakmice, a mi smo se pod cijenu rizika odliučili izaći i šire te pokušali uzeti šut. Mislim da smo tu bili jako dobri, ali pogodili su par teških šuteva, no usprkos scega obrana je to dobila. Od Drežnjakove trice prego cijelog terena desio nam se jedna black-out, ali s dva pozvana timeouta nismo se predali i nakon toga uvidio sam da možemo dobiti. Primili smo svega 26 poena u drugom poluvremenu, i stvarno ne znam na koji način smo to mogli ne dobiti. Na kraju smo dobili skok, pokazali smo stabilnost u penal završnici, ali možemo biti bolji. Nema euforije idemo odma na regeneraciju i pripremu za sljedeću utakmicu.’- rekao je trener Zagrepčana.

Lovro Gnjidić, igrač KK Cibona:

‘Mislim da smo zadržali defanzivnu igru iz prve dvije utakimce, da smo bili na nivou, a greške u napdau trebamo popraviti jer mislim da tu možemo biti bolji.’- zaključio je Gnjidić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...