Policija uredovala na više mjesta; Na Pagu privedena dvojica alkoholiziranih “glazbenika”, u Zemunuku Donjem vozačica

Relativno (ne)mirna noć protekla je s prve ovogodišnje ljetnje subote na nedjelju unutar ZD područja.

Na plaži Katarelac u Općini Kolan policija je uredovala zbog 19-godišnjaka koji se u vidno alkoholiziranom stanju popeo na binu i radio nered, a budući da se ni nakon više upozorenja nije htio spustiti s bine, policija je morala upotrijebiti tjelesnu snagu, mladića su vezali kako bi ga uklonila s mjesta događaja i privela u policijsku prostoriju do otrežnjenja.

Na otoku Pagu, u samom gradu Pagu, 27-godišnjak također pod utjecajem alkohola je pak, u 4 sata ujutro, puštao glazbu i pritom vrijeđao četvoricu drugih muškaraca. Policija ga je privela u posebnu prostoriju te ga jučer u 11 sati ujutro pustila uz izdavanje prekršajnog naloga.

U Zemuniku Donjem se u subotu navečer, nešto poslije 20 sati, dogodila prometna nesreća koju je skrivila 49-godišnja vozačica s tog područja. Ona je, kako priopćava PU zadarska, upravljala osobnim automobilom zadarskih oznaka, pod utjecajem alkohola.

Uslijed neprilagođene brzine u zavoju je izgubila kontrolu nad vozilom i sletjela s ceste, automobil se prevrnuo na krov, a vozačica je u prometnoj nesreći prošla na sreću tek s lakšim ozljedama.

Dolaskom policije odbila je alkotestiranje, uz to i izvrijeđala policiske službenike koji su je potom odveli u prostorije PU, nakon čega će, uz optužni prijedlog, biti prepraćena na sud, informirali su iz PUZ-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...