Sutra sjednica NO KK Zadar! Odlaze li Žilavec i Ridl?

Sutra s početkom u 18 sati u prostorijama KK Zadar u dvorani Jazine, održat će se sjednica novog Nadzornog odbora kluba. Podsjetimo, članovi NO su Ante Rubeša (predsjednik), Enio Meštrović, Davor Karlović, Dino Martinović i Siniša Pećanac Cino.
Nadzornici će glasati o smjeni direktora KK Zadar Željka Žilavca, zatim će se donijeti odluka o reviziji koju bi napravila nezavisna revizorska tvrtka (ovo je jako bitno da se konačno vidi u što se sve trošio novac u klubu).
Članovi NO raspravljat će i o statusu ( hoće li biti smijenjen ili ne) sportskog direktora Zvonimira Ridla, koji je u ožujku kada je došao u klub, potpisao ugovor na 17 mjeseci. Također, nadzornici će donijeti odluku o suglasnosti o novčanoj pozajmici s kojom bi se isplatile zaostale plaće igračima i radnoj zajednici. Posljednji put je bilo planirano da se podigne kredit u iznosu od 3.7 milijuna kuna, no odlukom gradonačelnika Branka Dukića, klub je već dobio 700 tisuća kuna, te se nameće pitanje o brojci koja će ovaj put biti tražena. Konačnu odluku o novoj financijskoj pomoći KK Zadar, donijelo bi Gradsko vijeće Grada Zadra, na svojoj sjednici 21.lipnja.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...