U Pagu se priprema sezona; uz prometnice postavili panoe s paškim brendovima, u petak velika eko akcija…

S ciljem promidžbe i brendiranja Paga kao grada paške soli, paške čipke i paškog sira dogovorena je zajednička suradnja između Grada Paga, Turističke zajednice Grada Paga, Paške sirane i Solane Pag.

Za početak suradnje, uz glavne prometnice u Zadarskoj županiji postavljeno je nekoliko promidžbenih panoa s paškim brendovima, koju su dogovorili gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, direktorica Turističke zajednice Grada Paga Vesna Karavanić, voditeljica marketinga Paške sirane Martina Pernar i direktor Solane Pag Josip Ćapin, izvijestili su iz Grada Paga.

A kako bi se glavna sezona što spremije dočekala, u petak, 17. lipnja 2022., u organizaciji tvrtke Čistoća Pag d.o.o. i Turističke zajednice Grada Paga, a u suradnji sa Gradskim društvom Crvenog križa iz Paga, Pag 2 d.o.o., OŠ “Jurja Dalmatinca” i SŠ “Bartola Kašića” održat će se eko akcija čišćenja plaže Prosike te područja Lokunje prema Starom gradu, navode iz Grada.

U akciji čišćenja sudjelovat će učenici, nastavnici i profesori viših razreda Osnovne škole “Juraj Dalmatinac” i Srednje škole “Bartola Kašića” te djelatnici tvrtki i volonteri kako bi Grad Pag učinili ljepšim i čišćim. Okupljanje sudionika eko akcije je u 8.30 na igralištu stare solane, a sponzori eko akcije su: Trgovački centar Lorenco Pag i Festini party boat…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...