U prijepodnevnim satima na Kalelargi gurnuo trgovkinju i pobjegao s ukradenim novcem

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za krađu.

Sumnjiči ga se da je 15. lipnja u Benkovcu otuđio mobitel u vlasništvu 22-godišnjaka, vrijedan oko 3 tisuće kuna.

Otuđeni mobitel je tijekom kriminalističkog istraživanja pronađen i vraćen vlasniku, a protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Jučer prijepodne u Zadru, na Širokoj ulici nepoznati počinitelj je ušao u trgovinu trgovačkog društva te iz kase otuđio novac, pri čemu ga je zatekla zaposlenica, koju je odgurnuo i udaljio se s otuđenim novcem.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a u tijeku je kriminalističko istraživanje i potraga za nepoznatim počiniteljem.

Od 16. do 20. lipnja u Zadru, u ulici Braće Miroslava i Janka Perice nepoznati počinitelj provalio u prostorije u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio LCD televizor.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer je na području Pakoštana nepoznati počinitelj provalio u kamper vozilo u vlasništvu 62-godišnjeg državljanina Austrije, odakle je otuđio novac.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...