Zadar pružio podršku Ciboni pa se povukao: “Hakirali su nas”

Ohrabrujuća vijest za one koji se trude spasiti Cibonu stiže iz Maksimira.

U priopćenju GNK Dinamo izražava snažnu podršku svakoj inicijativi koja će dovesti do stabilizacije kluba na rubu provalije, prenosi Večernji list.

“GNK Dinamo kao jedan od najvećih vjerovnika Cibone posebno naglašava da je spreman napraviti sve kako bi klubu i ljudima koji ga žele održati olakšao taj put te ćemo donijeti adekvatne odluke kojima dug Cibone prema Dinamu neće biti relevantan u planu oporavka kluba. Pozivamo sve navijačice i navijače Dinama, Zagrepčanke i Zagrepčane koji vole Cibonu, kao i druge vjerovnike uključujući i Grad Zagreb, da naprave maksimalne napore i pomognu u stabilizaciji simbola Zagreba i zagrebačkog sporta.”

Hvalevrijedna je to inicijativa najjačeg nam nogometnog kluba, a podršku Ciboni, doduše nakratko, poslao je i KK Zadar i to putem Twitter profila. Takvo što činilo se viteškim potezom najvećeg konkurenta sve dok na tom istom profilu nije osvanuo demanti. Odgovorni su se požurili napisati da im je profil bio hakiran. Tajna izašla na vidjelo: Hrvati zarađuju od Bitcoina samo ako posjeduju…

No, bez obzira na svu netrpeljivost Zadrana prema Ciboni, ponajprije zbog višegodišnje dominacije u domaćem prvenstvu, ali i zbog uobičajenog zazora protiv centra moći, ništa u toj poruci nije bilo bogohulno. Uostalom, kog će Zadrani, u navijačkom smislu, “mrziti” ako nestane Cibona. Pored svega, i KK Zadar nije u dobroj financijskoj, ali ni političkoj situaciji. Procjena je da klub duguje, ovisno koga pitate, između 15 i 25 milijuna kuna i da se oko kluba lome koplja između gradske političke većine i HDZ-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...