David Gunjević traži glasnogovornika i dodaje: “Preživjet ćemo i bez Buljana, Jordano i Drežnjak ostaju!”

S nestrpljenjem se očekuje imenovanje novog sportskog direktora KK Zadar, vršitelj dužnosti direktora kluba David Gunjević niti sam još ne zna kad će sportski direktor kluba biti izabran, a vrijeme ide, jučer je Gunjević izjavio da bi se sve trebalo znati danas. Također, još nije poznato niti tko će biti novi trener.

Gunjević je kazao kako je klub organizacijski na jako niskoj razini, ujedno poziva svih koji misle pomoći klubu da se jave, pa i na mjesto glasnogovornika.

Gunjeviću kad će napokon biti poznato ime novog sportskog direktora, samo se nadamo kako se priopćenje neće medijima poslati u nebuloznom terminu iza ponoći kao prošli put?

Sportski direktor bit će poznat večeras, najkasnije sutra ujutro, uostalom to nije moja ingerencija. Nadzorni odbor kluba će glasovati večeras, koliko znam dvojica su kandidata za sportskog direktora. Imena? Ne bih o njima.

Mjesto glasnogovornik kluba i voditelja marketinga ostalo je upražnjeno odlaskom Tonija Jeričevića?

Trenutno smo u procesu traženja voditelja marketinga i glasnogovornika, evo, i ovim putem pozivam svih koji bi htjeli pomoći klubu da se jave! Vrata kluba su otvorena svima, sad je pravi trenutak da se pomogne KK Zadar, jer je klub u organizacijskom smislu jako nisko!

Danas je posljednji dan javnog poziva za mjesto direktora?

Istina, danas je zadnji dan, ja još nisam donio odluku hoću li se kandidirati ili ne. Kazat ću kako se još nitko nije prijavio na javni poziv za direktora kluba, ali pričekajmo do ponedjeljka, možda dođe koja prijava putem pošte.

Mladi Tomislav Buljan je raskinuo ugovor s klubom, trebalo ga je zadržati, propust je to KK Zadar, nadareni igrač pred kojim je budućnost da samo tako ode, hoće li se nastaviti pregovori oko njegova ostanka?

Pregovarat će se s njim, i to novi sportski direktor. S moje nekakve navijačke strane, mislim kako je ovo jako loš potez za Buljana, KK Zadar će preživjeti i bez njega! Gdje će to Buljan igrati i biti stožerni igrač sljedeće sezone u nekom ABA ligašu, moje mišljenje je nigdje.

I za kraj, ostaju li i sljedeće sezone Antonio Jordano i Dario Drežnjak?

Obojica su imali opciju raskida ugovora do 30. lipnja, nisu to napravili, prema tome, Jordano i Drežnjak ostaju u klubu i bit će naši stožerni igrači za sljedeću sezonu!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...