Lopovi aktivni ovih dana; Krali se novčanici, torbe, ali i pedaline

Policijski službenici Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad bugarskim državljaninom u dobi od 35 godina koji je u petak, 01. srpnja 2022. godine na međunarodnom graničnom prijelazu Zadar, na  zračnoj luci, prilikom granične kontrole na ulasku u Republiku Hrvatsku policijskim službenicima da na uvid dokumente za koje se sumnja da su krivotvoreni.

 

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni bugarski državljanin se prijavljuje za kazneno djelo krivotvorenje isprave te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

 

U petak, 01. srpnja, u Ninu, nepoznati počinitelj je na plaži otuđio dvije torbe u vlasništvu 35-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 

U subotu, 02.srpnja u Zadru, na Narodnom trgu, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik 61-godišnjoj vlasnici.

Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 

Jučer je u Zadru, nepoznati počinitelj u ulici Mihe Klaića  otuđio novčanik 44-godišnje vlasnice.

Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 

U subotu, 02. srpnja, u Turnju, nepoznati počinitelj je sa plaže otuđio pedalinu u vlasništvu 43-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi oko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...