Luka Modrić objavio fotografiju s odmora na kojoj pozira sa suprugom Vanjom, za to je imao i poseban povod

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Real Madrida Luka Modrić (36) posljednju objavu na društvenim mrežama posvetio je svojoj supruzi Vanji (40), a za to je imao i poseban povod.

Naime, Modrićeva supruga jučer je proslavila rođendan, a priliku da joj javno čestita nije propustio njezin slavni suprug.

– Uvijek ti čuvam leđa, sretan rođendan ljubavi moja – napisao je Modrić u opisu fotografije koja je nastala tijekom njihovog ljetnog odmora. U komentarima su se odmah zaredale čestitke, a kompliment Vanji uputila je i Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića.

– Najljepša – napisala je tek kratko mlada poduzetnica. Javio se i glumac Luka Peroš, zvijezda serije ‘La Casa De Papel’, koji već godinama živi u Španjolskoj baš kao i Modrići. – Sretan rođendan, sekooooo – napisao je Peroš.

Modrići su u braku od 2010. godine, a zajedno imaju i troje djece – 12-godišnjeg sina Ivana, 9-godišnju kći Emu te 5-godišnju Sofiju.  Obitelj trenutno uživa na ljetovanju, a dio svog odmora proveli su i s Kovačićima s kojima ih veže veliko prijateljstvo, ali i kumstvo. Fotografije sa zajedničkog odmora, koji su najvećim dijelom proveli na Korčuli i manjim otocima u blizini, rado su dijelili sa svojim mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu.

Boravili su u luksuznom hotelu Lešić Dimitri Palace na Korčuli čiji je restoran i na popisu ovogodišnjih dobitnika Michelinove zvjezdice. Prije toga su Kovačići i Modrići bili na otočiću Vela Stupa u blizini Korčule i Modrić je tada podijelio nekoliko fotografija i napisao: “Ljeto s obitelji”. Nakon toga je i Mateo na Instagram stavio nekoliko fotografija s jahte na kojoj su svi boravili i pokazao je kako se djeca zajedno igraju, a on i Luka su se odmarali u moru na dasci, piše Večernji list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...