Ukrajinski DJ duo ARTBAT senzacionalnim nastupom otvorio BSH Island festival!

Nastupom ukrajinske DJ senzacije ARTBAT započelo je treće izdanje prvog velikog ljetnog festivala BSH Island. Ovaj mega popularni DJ duo koji naprosto obožava cijeli svijet, prve festivalske večeri je posjetitelja u klubu NOA prenio izvrsnu energiju, emocije i doživljaj. Uz svjetsku atrakciju, na velikoj pozornici pod zvjezdanim nebom i najljepšim pogledom na Jadransko more prve su večeri nastupili i Philipp Straub, Aldo Morro, Mony i Dea Tosh te uz nezaboravan provod do zore obilježili početak uzbudljivih festivalskih dana koji su pred nama.

BSH Island nastavljen je u Noa Beach Clubu, jednom od najimpresivnijih i najelegantnijih mjesta u jadranskoj regiji a u Hrvatsku donosi pravu čaroliju elektroničke glazbe. Druge festivalske večeri veliku pažnju privukao je brend Do Not Sleep koji će ugostiti East End Dubs, Prunk, Rossko i Seb Zito.

U nastavku Festivala na rasporedu je brend Kaluki uz nastupe britanskih zvijezda Archie Hamilton b2b wAFF, Ben Sterling, Manda Moor i Pirate Copy. Večer će začiniti uzbudljivi after partiji u After Beach Areni uz Maskery i Noide, dok će E3ast Music ugostiti after-hours s MAQOSSA-om i gostima.

U subota, 2. srpnja na BSH Island nastupaju španjolske DJ zvijezde Dennis Cruza i Paco Osuna, Blackchild, Pablo Panda i Yakka. Posebnu pažnju bez sumnje će privući i nastup nizozemske zvijezde ANOTR. Za closing after party zaduženi su Tomi & Kesh koji će se održati u Rocks Beach Clubu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...