Općina Kolan stala na kraj rezervacijama mjesta na plaži: “Uklonite svoje stvari prije odlaska jer ćemo ih ukloniti mi!”

Poznata praksa kako gostiju tako i domaćih ljudi na plaži, svakako je “rezervacija” mjesta. Čini se to ostavljajući ručnik ili neki drugi skup stvari kako bi pokazali da je mjesto “vaše”.

Iako su mnoge općine pa i komunalna društva decidirano objavila kako se to ne smije raditi te da tako, zapravo, dovodite u opasnost vlastite ostavljene stvari, a mjesto na plaži uzima se po principu “ko prije njegovo”, Općina Kolan odlučila je doskočiti ovoj praksi.

Molimo poštovane stanovnike i posjetitelje Općine Kolan da prije odlaska s plaže pokupe svoje stvari jer će iste biti uklonjene od strane komunalnih redara Općine Kolan. Uklonjene predmete možete pokupiti ispred igrališta u Mandrama te napominjemo kako zaposlenici Općine Kolan nisu odgovorni za predmete koji su uklonjeni, objavili su na društvenim mrežama.

Lokalno stanovništvo u pravilu pozdravlja ovu odluku, no u komentarima upozorava općinare kako bi stvari trebalo uklanjati s plaže do 6 ili 7 sati ujutro, a ne da uklanjaju stvari u 8 ili kasnije, jer su tada već neki “pravi” kupači na plaži pa će nepravedno ostati bez njihovih stvari.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...