A*Native

Premium oglašivački sadržaj po mjeri klijenta

Nova platforma premium sadržaja na medijima Antenne namijenjena brendovima koji žele ispričati svoju priču i pronaći nove načine komuniciranja s javnošću. Native je oglašivački sadržaj relevantan čitatelju i plasiran kroz različite digitalne formate.

Zašto odabrati A*native oblik oglašavanja?

ZBOG ČITATELJA

Pozitivno iskustvo čitatelja, primarni je cilj kojem zajedno težimo, mi kao medij i vi kao oglašivač. Velik broj naših čitatelja smatra native oglašavanje zanimljivim i informativnim te je sklono ući u interakciju s takvim tipom sadržaja. Zahvaljujući tome, gradi se trajni odnos povjerenja između potrošača i brenda te potrošača i medija na kojem je sadržaj plasiran.

ZBOG FORME

Zahvaljujući formi koja se stapa s okolinom stranice u kojoj se nalazi, čitatelji native oglas doživljavaju kao urednički. Skloniji su ga podijeliti i preporučiti na društvenim mrežama, čime se znajačno pojačava i ukupni doseg vašeg brenda. Više od dvadeset različitih formata i oblika, dodatno diferencira native u odnosu na klasično oglašavanje.

ZBOG METRIKE

Naše kampanje fokusirane su na rezultate, a njihovu uspješnost mjerimo kroz metrike razvijene upravo za A*Native. Ove metrike razvijene su kako bi uvažile posebnosti native oglašavanja u odnosu na klasične oglašavačke kampanje, ali i kako bi u sadržaj i uredničku politiku uvele relevantne mjere koje omogućuju praćenje rezultata i optimizaciju sadržaja.

ZBOG TIMA

Kako bismo mogli stvarati integrirane, multimedijalne kampanje koje uistinu donose kvalitetan sadržaj čitateljima, a rezultate oglašivačima, oformili smo tim stručnjaka s iskustvom na mnogo različitih područja. Uz podršku novinara i redakcije, naš kreativni tim dizajnera, fotografa i snimatelja, zajedno s marketinškim stručnjacima garantira kvalitetu i donosi povjerenje.
A*Native, kao oglašivački format unutar medija Antenne, pomaže oglašivačima ispričati priču na čitatelju zanimljiv način te pruža jedinstvenu priliku prirodne izgradnje povjerenja prema vašem brendu ili ponudi. Kampanje koje izlaze iz A*Native produkta cjelovite su, integrirane i strateški planirane kampanje koje koriste i spajaju različite formate sadržaja i alate promocije kako bi pravim ljudima, na pravi način prenijele priču koju vi kao oglašivač želite ispričati.

A*Native na djelu