Trener AŠK Zadar Predrag Saratlija ogorčen: “Ma koji Branko Dukić, ne možeš uopće doći do njega!”

Nakon jučerašnje izjave trenera AŠK Zadar Predraga Saratlije kako Veronika Šokota nema uvjete za adekvatan trening, oglasio se i predsjednik ASZŽ Slobodan Mijolović, koji je izjavio da ne bi bilo niti rezultata da uvjeti nisu dobri…

Profesor Predrag Saratlija (65), inače trener Veronike Šokote dao nam je kratak komentar naa Mijolovićevo priopćenje.

Zašto Mijolović tvrdi suprotno?

Ja sam doktor kinezioloških znanost i svi međunarodni uspjesi zadarske atletike su vezani uz moje ime! Ako ja tvrdim da Veronika Šokota nema uvjete za normalan trening onda je to tako. Nikakvi kvazi treneri, priučeni treneri nemaju težinu u svom izričaju! Težinu imam ja, Predrag Saratlija, ja sam čovjek s najvećom atletskom edukacijom u Gradu Zadru i s najvećim međunarodnim rezultatima u našem gradu u zadnjih petnaest godina! Ako ja tvrdim da uvjeta nema, ako je to tvrdi izbornik Katalinić, predsjednik HAS-a Veštić, tu se nema više što pričati!

Veronika Šokota, kakva joj je budućnost u AŠK Zadar?

Rekla mi je, treneru, ja ostajem još godinu dana i onda odlazim! Onda će se dogoditi isti slučaj kao i sa Stipom Žunićem, pa će Veronika osvojiti medalju za splitski ASK! Ne može Slobodan Mijolović izjaviti da su uvjeti za treniranje izvanredni, ma u čemu? Rezultati Šokote su stvar moje stručnosti i njezinog genetskog potencijala u improviziranim uvjetima!

Predsjednik kluba Ivica Šola rekao je da će ugasiti AŠK Zadar 1. prosinca ove godine?

Ma to je on iz revolta rekao.

Zašto se ne obratite gradonačelniku Zadra Branku Dukiću?

Ma kojem gradonačelniku! Ne možeš uopće doći do njega, niti on to želi! Mi smo za Grad Zadar beznačajni!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...