Reagiranje: “Nije riječ o kamperu na ‘divlje'”

Nakon jutros objavljenog teksta Zadar – grad u kojem nema pravila, u kojem smo se slijedom pristigle fotografije i informacije čitateljice (podaci poznati redakciji), javila nam se čitateljica (podaci poznati redakciji) koja je neposredno involvirana u cijelu priču, štoviše, riječ je o kamperu njenog momka.

Reagiranje prenosimo u cijelosti.

 

Poštovani gospodine Paviću,

 jutros sam otvorila Vaš zanimljiv portal i zaintrigirala me jedna fotografija, ona na kojoj se vidi kamper.

Naslov kratkog teksta je “Zadar-grad u kojem nema pravila!”.

Pročitavši tekst, morala sam Vam se javiti.

Naime, riječ je o mom kamperu kojim moj dečko povremeno dolazi na plažu pored “Portosa” kako bi se s nje otisnuo na jedrenje (jedri na dasci). Na istu plažu dolaze i drugi surferi pa ne vidim zašto je čitateljicu zasmetao baš on.

Oprema za jedrenje je prilično velika pa mu je jako praktično voziti ju kamperom, a ne malim osobnim automobilom koji posjedujemo.

Dakle, nije bilo riječ ni o kakvom kampiranju “na divlje” na što je čitateljica, vjerojatno, pomislila. Da je bolje pogledala registraciju, vidjela bi da je ona zadarska pa bi joj ideja o kampiranju bila još manje vjerojatna.

A kad već govorimo o gradu u kojem nema pravila, s obzirom da živim na Poluotoku, mogla bih Vam napisati stranice i stranice teksta o mokrenju po dvorištima, restoranima bez odgovarajuće ventilacije od kojih smrdi pola kvarta, parkiranju po nogostupima i sl. Mislim da u tom kontekstu jedan surfer koji je kamperom stigao na plažu (na par sati, a ne na višednevno noćenje) ni u kom slučaju nije problem.

Oprostite na oduzimanju Vašeg vremena, ali jednostavno sam morala reagirati pa, budite ljubazni, izvijestite čitateljicu o pravoj istini,

Unaprijed Vam zahvaljujem te Vas lijepo pozdravljam.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...