SLIJEDOM PISANJA

Reagiranje: “Nije riječ o kamperu na ‘divlje'”

Tamni način

Nakon jutros objavljenog teksta Zadar – grad u kojem nema pravila, u kojem smo se slijedom pristigle fotografije i informacije čitateljice (podaci poznati redakciji), javila nam se čitateljica (podaci poznati redakciji) koja je neposredno involvirana u cijelu priču, štoviše, riječ je o kamperu njenog momka.

Reagiranje prenosimo u cijelosti.

 

Poštovani gospodine Paviću,

 jutros sam otvorila Vaš zanimljiv portal i zaintrigirala me jedna fotografija, ona na kojoj se vidi kamper.

Naslov kratkog teksta je “Zadar-grad u kojem nema pravila!”.

Pročitavši tekst, morala sam Vam se javiti.

Naime, riječ je o mom kamperu kojim moj dečko povremeno dolazi na plažu pored “Portosa” kako bi se s nje otisnuo na jedrenje (jedri na dasci). Na istu plažu dolaze i drugi surferi pa ne vidim zašto je čitateljicu zasmetao baš on.

Oprema za jedrenje je prilično velika pa mu je jako praktično voziti ju kamperom, a ne malim osobnim automobilom koji posjedujemo.

Dakle, nije bilo riječ ni o kakvom kampiranju “na divlje” na što je čitateljica, vjerojatno, pomislila. Da je bolje pogledala registraciju, vidjela bi da je ona zadarska pa bi joj ideja o kampiranju bila još manje vjerojatna.

A kad već govorimo o gradu u kojem nema pravila, s obzirom da živim na Poluotoku, mogla bih Vam napisati stranice i stranice teksta o mokrenju po dvorištima, restoranima bez odgovarajuće ventilacije od kojih smrdi pola kvarta, parkiranju po nogostupima i sl. Mislim da u tom kontekstu jedan surfer koji je kamperom stigao na plažu (na par sati, a ne na višednevno noćenje) ni u kom slučaju nije problem.

Oprostite na oduzimanju Vašeg vremena, ali jednostavno sam morala reagirati pa, budite ljubazni, izvijestite čitateljicu o pravoj istini,

Unaprijed Vam zahvaljujem te Vas lijepo pozdravljam.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar