Luka Modrić zabio svoj prvijenac za Real

Nogometaši Real Madrida su s “pola gasa” riješili problem zvan Zaragoza u sklopu 10. kola prve španjolske lige. Na Santiago Bernabeuu su “kraljevi” slavili 4-0, a posljednji je pogodak postigao hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

U dosta mirnoj utakmici Real je s dva “blitzkriega” sredinom prvog poluvremena i na samom kraju susreta riješio pitanje pobjednika. Gonzalo Higuain “zakucao” je loptu u praznu mrežu s pola metra udaljenosti u 23. minuti, a svega dvije minute kasnije drugi je Argentinac, Angel di Maria, povisio na 2-0, pište Totalsport.

Di Mariji je prvi udarac s desne strane Realova napada najprije blokiran, zatim mu je drugi obranio golman Roberto Jimenez, ali kod trećeg udarca vještog Argentinca nije bilo pomoći. Di Maria je efektnim poluvolejem praktički riješio pitanje pobjednika.

Drugo poluvrijeme bila je više uspavanka nego nogometna utakmica, ali su gledatelji svejedno u samom smiraju utakmice vidjeli dva pogodaka. Ovoljetno pojačanje Michael Essien podigao je na 3-0 u 89. minuti nakon asistencije Karima Benzeme, a onda je u drugoj minuti sudačke nadoknade Modrić s 18-ak metara lijevom nogom (?!) sjajno pogodio donji desni kut vratara Jimeneza.

Bio je to prvi pogodak Modrića u “kraljevskom” dresu otkako je ovoga ljeta pristigao iz engleskog Tottenhama.

Real je ovom pobjedom preskočio Malagu na trećem mjestu prvenstvene ljestvice, ali i dalje ima veliki zaostatak od osam bodova za Barcelonom koja je na 28.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...