Predstavljanje programa kluba mladih

Novoosnovani klub mladih KLOOZ je projekt Udruge CINAZ kojeg je odobrilo Ministarstvo socijalne politike i mladih Republike Hrvatske. Klub će biti javni prostor namijenjen organiziranju slobodnog vremena mladih u Zadru u prostorijama Udruge CINAZ (Trg Petra Zoranića 1), u kojem će se provoditi različite aktivnosti svakim danom od ponedjeljka do petka u popodnevnim satima.

Ovim putem Vas pozivamo da predstavljanje programa rada kluba mladih KLOOZ u ponedjeljak, 5.11. u 11 sati u prostoriji Udruge CINAZ, Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača). Na konferenciji za novinare će riječ voditi predsjednik Udruge CINAZ, prof.dr.sc. Zlatko Miliša, voditeljica kluba i koordinatorica udruge CINAZ, Morana Rogić, prof., te izvoditelji radionica: Nenad Vertovšek, Erik Lončar, Angelo Virag, Valentina Grbić i Bruno Ćurko.

Cilj projekta kluba mladih KLOOZ je poticanje aktivnog provođenja slobodnog vremena mladih, kreativnog stvaralaštva mladih, aktivnog sudjelovanje mladih u lokalnog zajednici te informiranje, savjetovanje i educiranje mladih. Uzimajući u obzir potrebe mladih u Zadru i dugogodišnji rad Udruge CINAZ u izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima s mladima kao i naša istraživanja i publikacije, a i činjenicu ograničenosti prostora u Zadru u kojem bi mladi kvalitetno i kreativno provodili slobodno vrijeme, smatramo da je ovaj projekt od velikog značaja za mlade grada Zadra i zavređuje posebnu pažnju. Klub će imati angažirane volontere te osposobljene izvoditelje radionica i voditeljicu kluba kao stručnu i odgovornu osobu. Aktivnosti programa kluba pokrivaju 6 područja interesa mladih iz Nacionalnog programa za mlade od 2009. do 2013. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...