Pretpostavljali smo da bi tu moglo biti tijelo

Nešto poslije osam sati na mjesto događaja je došlo desetak policajaca koji osiguravaju teren. Zabranjuju pristup šikari gdje su pronađene kosti – kako s državne ceste s D23 tako i s travnjaka. Belgijski ovčar, pas tragač HGSS-a, s kojim se češlja gustu šikaru ispod kamionskog parkirališta.

Prema svemu sudeći, nastavak očevida, odnosno istrage na mjestu događaja, mogao bi potrajati cijeli dan. Istodobno, stižu nove neslužbene potvrde, odnosno poveznice između odjeće pronađene na mjestu otkrića tijela i odjeće koju je na sebi imala 7. lipnja 2011, na dan kada je nestala, Antonija Bilić, piše Jutarnji list.

Dva policajca u policijskoj marici probdjela su noć na kamionskom parkiralištu koje mještani zovu Fulaje, na državnoj cesti D-23, nedaleko Jospidola, odnosno Modruša, mjestu gdje su dan ranije pronađene kosti.

Iz PU karlovačke nema novih vijesti. Glasnogovornica PU karlovačke Andreja Lenard kaže da će se u utorak započeti očevid, nastaviti i danas. Policija je potvrdila da su prvu dojavu zaprimili od građanina, navodno lovca.

Odvjetnik obitelji Bilić, Vinko Ljubičić, kazao je za Večernji list da nema nikakvih službenih podataka o tome jesu li kosti pronađene kod Josipdola ostaci Antonije Bilić, no da su oni još prije mjesec i pol dana tvrdili da bi to otprilike mogla biti lokacije gdje je Paravinja ostavio djevojku.

‘Ako bi informacija da su to kosti Antonije Bilić bila točna to nas ne bi iznenadilo, jer sam takav slijed događaja iznio u rekonstrukciji pred kraj suđenja’, kazao je Ljubičić i dodao da je to otprilike mjesto gdje je Paravinja u 22 minute, za koje se nije mogao utvrditi smjer kretanja njegovog kamiona, mogao stići i ostaviti tijelo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...