Srbija ne misli ulaziti u NATO

Srbijanski ministar obrane Aleksandar Vučić rekao je u petak da Srbija, poštujući svoj ustav, neće ulaziti u NATO niti bilo koji drugi vojni savez, izvijestila je Radio-televizija Srbije (RTS).

‘Srbija, poštujući svoj ustav i parlamentarnu deklaraciju, neće ulaziti u NATO ni u koji drugi vojni savez, ali će kroz program Partnerstvo za mir nastaviti daljnju modernizaciju i profesionalizaciju oružanih snaga, kao i unaprjeđenje i razvitak operativnih i funkcionalnih sposobnosti vojske’, rekao je Vučić u Oslu nakon sastanka s norveškim dužnosnicima.

On je u Oslu razgovarao s članovima stalnog odbora norveškog parlamenta i norveškom ministricom obrane Anne Grete Strom Eriksen.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...