U Zadru novi niz krađa, kralo se i u Banjevcima

U noći sa četvrtak na petak, u Šibenskoj ulici, u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu odakle je otuđio veću količinu raznih cigareta, prehrambenih proizvoda i polog od nekoliko stotina kuna. Ukupna šteta bit će utvrđena naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Jučer je u mjestu Banjevci, nepoznati počinitelj provalio u konobu u vlasništvu 50-godišnjaka odakle je otuđio nekoliko desetaka litara maslinovog ulja. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Jučer je u Zadru, ul. Katarine Zrinske, nepoznati počinitelj iz dvorišta obiteljske kuće vl. 57-godišnjaka otuđio pet jedinica klima uređaja. Vlasniku je pričinjen šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

U noći, sa četvrtka na petak, u ul. Bonpanov prilaz, u Zadru, nepoznati je počinitelj ušao kroz otvoreni prozor u kuću vl. 66-godišnjakinje, te otuđio novčanik u kojem se nalazio manji novčani iznos. Šteta nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...