Milanović i Vujčić na Tedeschijevom božićnom partyju

Kada Emil Tedeschi u ulozi DJ-a zasjedne za miks-pult, tada u zagrebački klub Pepermint navrati na piće i hrvatski premijer Zoran Milanović sa suprugom. Tako je bilo i ovaj Badnjak, a društvo im je pravio i guverner HNB-a Boris Vujčić, čijom se kravatom više puta poigrao jedan od najvećih hrvatskih poduzetnika

U zagrebačkom klubu Pepermint, koji je u vlasništvu istoimene Digitelove agencije, za Badnjak je održan party na kojem je glazbu puštao poduzetnik Emil Tedeschi, pa su mu kao gosti navratili hrvatski premijer Zoran Milanović i guverner Boris Vujčić.

O prijateljstvu hrvatskog premijera i jednog od najbogatijih poduzetnika javnost je doznala ovoga ljeta, nakon što je otkriveno da je Milanović smijenio Mirelu Holy iz Tedeschijevog hvarskog ljetnikovca. Premijer je objasnio da ga s poduzetnikom veže prijateljstvo još iz školskih dana, baš kao s i Borisom Vujčićem, koji se također s njima družio u Vili Floriana, a na jesen je postao guverner.

Milanović se na današnjoj zabavi u Pepermintu Badnjakom ujutro ideš u disko pojavio u društvu supruge Sanje. Osim s njom, pozirao je s Tedeschijem, Vujčićem i nepoznatim muškarcem. Tedeschi, koji je svoj šarm već testirao na stranim bankarima snizivši drastično troškove zaduživanja, poigrao se i guvernerovom kravatom što njemu, čini se, nije nimalo smetalo, jer je bio izvrsno raspoložen.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...