Znakovi koji pokazuju da mu zaista značiš “nešto više”

Muškarci iskazuju ljubav na drugačiji način od žena: Dok će žena jednostavno reći kako se osjeća, muškarac će šutjeti kao zaliven. Ovo može biti jako frustrirajuće, pogotovo ako zbog njegove šutnje mislimo da mu stvarno nije stalo. Zbog toga je važno naučiti čitati male znakove:

 

Otvara ti se

Muškarcima nije toliko jednostavno pričati o tome što osjećaju, pogotovo ne kao ženama, a ako je spreman s tobom dijeliti svoje osjećaje, strahove i stvari koje ga čine sretnim, znači da mu je stalo.

 

Radi stvari koje inače ne bi

Pranje suđa, iznošenje smeća ili drugi kućanski poslovi možda nisu najromantičniji način da ti pokaže da te voli, ali ove aktivnosti znače upravo to: Umjesto da čekaš da ti donese buket cvijeća, obrati pozornost na stvari koje možda uzimaš zdravo za gotovo.

 

Traži tvoju pomoć

Muškarcima je pomalo neprirodno priznati da nešto ne mogu sami. Ako traži tvoju pomoć, znači da se osjeća sigurno uz tebe i da zna da može računati na tebe.

 

Nije mu problem iskazati ljubav u javnosti

Na početku veze, mnogi muškarci izbjegavaju javno ljubakanje, jer ih je sram pokazati osjećaje pred drugima. Ako je spreman na poljubac u bilo kojem trenutku i ne pazi tko vas možda gleda, znači da je zadovoljan s vezom.

 

Sluša te

Njegov poklon za Božić govori puno o tome kakve osjećaje ima: Ako ti pokloni neku glupost koju bi mogao pokloniti i bilo kome drugome, nije mu baš previše stalo, ali ako pogodi točno ono što si htjela, znači da te slušao, i da mu je stalo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...