Facebook pokreće novu varijantu Timeline-a

Facebook je krenuo sa novom, bolje dizajniranom verzijom Timeline-a, koja će korisnicima pružiti kvalitetniju organiziranost te postavlja bolji odnos u komunikaciji između facebook prijatelja piše Politika.hr

Obnovljena facebook Timeline verzija krenula je sa radom u, već po tradiciji uvijek prvom, Novom Zelandu. Sva komunikacija sa prijateljima smještena je u lijevom bočnom stupcu te sada izgleda proširenije, kako je prikazano na slici. Promijenjen je prostor u kojem se prikazuju i prijatelji na desnoj strani koji je sada veličine 3 x 3, umjesto dosadašnjeg 4 x 2. Sadržaj u desnom bočnom stupcu usmjeren je na prikaz “Prijatelja”, “Nedavnih aktivnosti” i ostalih ažuriranja. Označeni izdvojeni postovi poput “životnih događaja” više neće moći biti prikazani preko cijele stranice. Uklonjeni su dijelovi koji su poveznica do “Prijatelja”, “Fotografija”, “Mapa” i “Like-ova”, te su smješteni na drugoj poziciji preko kojih će se dolaziti klikom na posebni menu. Zanimljivo je i to da se “Status veze” uklonio sa zaglavlja što bi trebalo povećati privatnost korisnika.

Glasnogovornik Facebook-a nije htio otkriti ostale detalje vezane za promjene na Timeline-u, osim činjenice kako nova verzija kreće u cijelom svijetu. Mogu samo potvrditi kako je novi Timeline zasigurno lakši za korištenje, dodao je.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...