Fantastični rezultati plivača Jadere na listama uspješnosti HPS-a

Hrvatski plivački savez je objavio listu uspješnosti plivača  po kategorijama, a naši plivači su ostvarili fantastične rezultate u svim kategorijama.  Kao najsvestraniji plivač na listi uspješnosti u kategoriji kadeta 1 mjesto je zauzeo Leo Bavdek, dok se u konkurenciji ml. juniora sa dvije godine starijim plivačima plasirao na visoko 8 mjesto.

Među početnicima odlično 2 mjesto je zauzeo Duje Grgić koji se također plasirao i među prvih 50 kadeta te je u konkurenciji dvije godine starijih plivača zauzeo 43 mjesto. U kategoriji početnica Tonka Krstić se također  plasirala na odlično 2 mjesto , slijedi je Ellena Šušteršić sa plasmanom na 6 mjesto i Petra Lučev koja je tek nedavno prešla u grupu natjecatelja, a plasirala se na 40-to mjesto.

U kateogiriji kadetkinja Petra Rudić se plasirala na 7 mjesto dok je u ml  juniorkama zauzela 43 mjesto, Nikita Baraba na 26-to, Nika Sipina na 30. i Barbaraa Ćustić na 50. Među prvih 50 početnika plasirali su se još Ante Šikić na 10 mjesto, Dorijan Marin na 15, Josip Budak na 28 i Stipe Medić na 38.

U kadetima među prvih 50 plasirao se još i Ante Nižić na 25 mjesto, dok je Lucijan Krpina zauzeo 38 poziciju u kategoriji mlađih juniora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...