Kakve žene muškarci doista vole u krevetu?

Žene se varaju kada misle da moraju biti apsolutne boginje u svakom pogledu da bi zadovoljile svoje muškarce u krevetu. Istina je ipak nešto jednostavnija.

Muškarcima je seks iznimno važan dio veze, ako ne i najvažniji. Oni imaju i velika očekivanja od svojih partnerica. Žene katkada ne mogu shvatiti kakve bi trebale biti u krevetu. Evo što kažu sami muškarci. Njihovi odgovori bili su dio australskog istraživanja o seksualnosti i partnerskim odnosima provedenog prije godinu dana.

 

Entuzijazam

Brojni su muškarci istaknuli da nema ništa uzbudljivije od žene koja je entuzijastična u krevetu. Što to točno znači? Entuzijastične žene su one koje vidljivo uživaju u seksu. Žele da im bude lijepo, ali jednako tako i njihovu partneru. Njima ništa nije teško ni sablažnjivo, otvorene su za sve i uživaju u svojoj, ali i partnerovoj seksualnosti.

 

Raznolikost

Na cijeni su i žene koje cijene raznolikost. To su one žene koje nisu ‘pretplaćene’ isključivo na misionarsku pozu u spavaćoj sobi. One su razigrane, spremne na sitne nepodopštine, otvorene su za razna seksualna eksperimentiranja, a nije im stran ni seks na otvorenom. O seksu mogu i otvoreno razgovarati, a spremne su svakodnevno mijenjati rutinu i isprobati nešto novo s partnerom.

 

Pustolovnost

Muškarci su oduvijek voljeli pustolovne ljubavnice. One su vrlo slične onima koje vole raznolikost. Spremne su činiti čuda sa svojim muškarcem, uključujući seks na javnom mjestu. Same će inicirati vruće susrete i bacit će se na glavu u situaciju od koje će sve druge žene pobjeći. Pustolovne ljubavnice ne znaju za riječi ‘rutina’ i ‘monotonija’ i baš zato ih muškarci obožavaju.

 

Upućenost

U redu je da žena ne zna puno toga o seksu kada ima 18 godina. Ali kada je starija od 24, 25 godina, trebala bi biti jako dobro upućena. To ne znači da mora imati brojne partnere. Danas su dostupne razne informacije koje educiraju o muškom i ženskom tijelu, ljudskoj seksualnosti, ali i samom činu seksa. Kad sretnu upućenu partnericu, muškarci to odmah osjete i znaju. S takvim ženama seks je vrhunski jer su informirane, a i bolje znaju tražiti ono što im treba.

 

Hrabrost

Hrabrost je također poželjna osobina koja krasi vrhunske ljubavnice. Mnoge žene odgajane su na određen način koji nije blagonaklono gledao na seksualnost. Baš zbog toga boje se svega što se kosi s njihovim usađenim vjerovanjima. No ima i onih hrabrih, koje se odlučuju na iskorak, što njihovi partneri primjećuju i cijene. Dakako, to pridonosi i većem užitku za oboje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...