Za kakvim su to čizmama svi poludjeli?

S vremena na vrijeme holivudski svijet pohara kakav modni trend, a poznate face prošeću u istim odjevnim komadima. Ovoga puta najnoviji trend su kožne čizme čiji dizajn potpisuje švedski brand Acne, a nose naziv Pistol.

Sa srednje visokom petom, bez pretjeranih ukrasa i detalja te posve jednostavnog dizajna, čizme Pistol čiji dizajn potpisuje brand Acne najnoviji su modni krik. Ovim vrlo praktičnim čizmama koje se lako kombiniraju s različitim modnim stylinzima nisu odoljele ni poznate i slavne dame, piše Daily Mail.

Tako su u čizmama branda Acne viđene Alexa Chung, Mila Kunis i Rachel Weisz, no prema podacima internetske trgovine My-wardrobe.com, celebrityji nisu jedini koji su pali na dizajn sve popularnijih čizama Pistol. Naime, čizme čija cijena iznos 350 funti, odnosno oko 3.125 kuna, najprodavaniji su predmet u sezoni jesen/zima 2012, a nova serija čizmama naručivana je čak sedam puta, dok se brend Acne muči kako bi išao u korak s velikom potražnjom.

Kožne čizme, koje se mogu kupiti u raznim bojama, od crne, smeđe do bež, uskoro će biti dostupne i u upadljivoj plavoj boji. Za plave čizme Pistol već postoji cijela lista čekanja, iako u prodaju dolaze tek krajem siječnja.

Švedski brand Acne očito jako dobro pogoditi želje svojih kupaca te stvara trend za trendom. Tako je prošle godine bila izuzetno popularna maksi haljina Barika koju su nosile bivša spajsica Melanie C. i Kylie Minogue. Vrlo je popularan i džemper Lia u kojemu je nedavno viđena Jessica Alba, ali, pomalo začuđujuće, i reper Kanye West.

Međutim, ništa od branda Acne nije tako osvojilo srca celebrityja kao čizme Pistol, a nose ih i Keira Knightley i Dakota Fanning.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...