Zatočio i silovao djevojku mjesec dana

Skoro mjesec dana u stanu u Zagrebu 29-godišnji Riječanin Aleksandar Č. držao je zatočenu i silovao devet godina mlađu djevojku, doznaje Novi list. Djevojka se oslobodila zatočenja, prijetnji i silovanja tek iza Božića, a zlostavljač je završio u istražnom zatvoru.

Drama 20-godišnje djevojke počela je još 2. prosinca, kada je zaključana u stanu u širem središtu Zagreba u kojem je neprijavljeno boravio Aleksandar Č. Nakon što ju je zatočio, počeo joj je prijetiti da će je ubiti ako ode od njega te je tako držao sve do 26. prosinca.

Novi list prenosi kako nije poznato u kakvim su odnosima njih dvoje bili, ni zašto se tako ponašao, pa će svi detalji biti jasniji nakon policijske istrage koja je otvorena. Djevojka se 28. prosinca uplašila da će ponovno biti zatočena, pa se porukom požalila majci.

Kad ga je odlučila prijaviti policiji, osim za protupravno oduzimanje slobode, Aleksandar Č. je prijavljen i za silovanje.

Odmah mu je određen istražni zatvor kako bi ga se onemogućilo da utječe na 20-godišnjakinju, koja ima status ključne svjedokinje. Dovršetak istrage, navodi Novi list, dočekat će u Remetincu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...