I osmoškolci znaju za bengalke i uvrede

Jučer je u dvorani Jazine održana završnica Županijske košarkaške lige za osmoškolce koja je završila slavljem učenika OŠ Bartul Kašić. Dječaci iz te škole obranili su titulu prvaka osvojivši je drugi put za redom pobjedivši u finalu košarkaše iz OŠ Šimuna Kožičića Benje rezultatom 58:49, dok su u borbi za treće mjesto učenici OŠ Zadarski otoci bili bolji od učenika iz OŠ Sv. Filip i Jakov pobjedivši sa 52:46.

Sama finalna utakmica prošla je fer i korektno do kraja, a atmosfera na tribinama podsjećale je na nekadašnja vremena kada su utakmice u Jazinama bile prava košarkaška fešta. Učenici, navijači iz oba tabora nisu se štedjeli te su si dali malo više oduška u navijanju dobacujući jedni drugima i što treba i što ne treba. Gorile su i bengalke pa se dim mogao sjeći nožem. Ipak što je previše je previše što je na kraju ostavilo ružan dojam na inače sjajnu utakmicu, pogotovo što to rade osmoškolci.

– Katastrofa – kazivao je razočarani voditelj lige Zoran Veselinović.

– To se može dogoditi bilo gdje i bilo kada. Moram priznati da nismo očekivali ovako nešto. Prošle godine smo obavijestili policiju o skupu pa nisu došli, a ove godine nismo pa su eto došli. Ne znam tko mora snositi odgovornost, ali mislim da su tu u prvom redu ravnantelji škola.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...