Ryanair kreće ove nedjelje s Londonom

Zračna luka Zadar od 24. ožujka kreće s predsezonom. Naime, tada počinju Ryanairovi letovi iz Londona, čime ulazimo u dugo čekano razdoblje kada će na Zračnu luku Zadar slijetati i netko drugi osim Croatia Airlinesa s letom za Zagreb (Pula).

Ryanair je jedini koji će letjeti na međunarodnim letovima u zadnjem tjednu ožujka kao i cijeli travanj. U posljednjem tjednu ožujka osim Londona, već u nedjelju, postupno ide: Bilund (Danska), Stockholm, Bruxelles i Oslo – u utorak 26. travnja.

Potom se uključuju i svi ostali Rynairovi letovi, a od 1. travnja Ryanair aktivira sve linije što znači: Wroclaw, Marseille, Karlsruhe, Frankfurt, Dusseldorf, Pariz, Bruxelles, London, East Midlands, Liverpool, Dublin, Hagesund, Oslo, Gothenburg, Stockholm i Billund.

Uz novosti iz Rynaira, o kojima smo uz najavu govorili, očekuju se i druge novosti tijekom svibnja s drugim zračnim prijevoznicima. Zadarski aerodrom se nada ponovo obaranju svevremenskih rekorda.

Naravno da iznjamljivači posebno u Zadru, kao i stalni smještajni objekti profesionalaca, a posebice ugostitelji očekuju ovaj početak, kao i ovogodišnji rani Uskrs.

Ovog trenutka, napomenimo, predstavnici Zračne luke, kao i Falkensteinera, Turishotela-Zaton, i drugi su u Moskvi, a još postoji nada u čartere s ovog područja već u ovoj godini.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...