Jeste li solo zato što ste previše izbirljivi?

Na prvom ste spoju i odmah ste primijetili da je njegova odjeća mogla biti puno bolja. Da li je to dovoljno dobar razlog da odbijete drugi spoj ili ste ipak previše izbirljivi?.

 

1. Odjeća

Bez obzira na dostupnost najrazličitije odjeće po različitim cijenama, muškarci još uvijek ponekad ne mare previše za svoj stil bez obzira što su inače inteligentni, uspješni ili imaju neke druge karakteristike koje bi zadovoljile većinu žena. No, kad je odjeća u pitanju ne ulažu previše truda pa žene misle kako su bezveznjaci. Tu se možda krije zamka jer bez obzira na stil odijevanja, on će vas možda potpuno iznenaditi svojom osobnošću. Savjetnica, terapeutkinja i blogerica GalTime za Yourtango piše kako to nisu dovoljni razlozi da ga odbacite i da treba otići na barem jedan spoj s muškarcem koji na prvi pogled nije obučen kako vi zamišljate. I ne zaboravite da će svaki muškarac promijeniti način odijevanja za ženu koju voli pa to zaista ne bi trebao biti nikakav problem.

2. Stan

Kako je namješten njegov stan također ne bi trebala biti prevelika prepreka i tu se također može povući paralela s odjećom. Muškarcima generalno nije bitno da li se trosjed dobro uklapa uz tepih i stolić u dnevnom boravku. Puno im je važnije da se osjećaju ugodno. Ako dođe do veze i zajedničkog života, znate da će vam rado prepustiti uređenje stana uz nekoliko sitnica koje su mu bitne i to će vam reći. Nemojte gledati stan i namještaj već se koncentrirajte na njega te kakvu osobnost ima – ona se ne može kupiti u trgovini i zamijeniti ljepšim modelom.

3. Karijera

Snobovski pristup traženju muškarca, koji uključuje i top karijeru, jako sužava izbor. Da, bitno je da muškarac zarađuje kao biste eventualno jednog dana mogli zajedno imati obitelj i uzdržavat je, ali nije bitno da bude u upravnom odboru velike tvrtke. Iza njegovog imena treba stajati poštenje i iskrenost, a ne funkcija.

4. Socijalne vještine 

Neki se muškarci ne snalaze u novim situacijama pa je moguće da će na prvom spoju teško izražavati svoje misli riječima. Ne radi se o čudnim tipovima zbog kojih se osjećate čudno i jedva čekate pobjeći, već o muškarcima koji djeluju pomalo zbunjeno. Ako je samo to u pitanju, možda mu trebate dati još jednu šansu i vidjeti o čemu se zapravo radi?

 

5. Realnost

Iako u filmovima muškarci rade najromantičnije stvari na svijetu, znate da je stvarnost drugačija i na kraju će vam biti najvažnije da vas poštuje i voli, a sve ostalo je bonus. Razlikujte stvarnost od filmskog scenarija i nemojte biti previše izbirljivi. Slijedite svoj instinkt i odmah ćete prepoznati radi li se o frajeru koji nikako nije vrijedan vaše pažnje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...