Vogue modela skinuo do kraja i otkrio mu penis i stidne dlake

Muški modni magazin za proljeće i ljeto mogao bi se na kioscima prodavati zamotan. Na naslovnici stoji maneken golog torza, a otkopčane hlače otkrivaju mu šumu stidnih dlaka.

– Sve ovo mi je genijalno jer inače ne gledam sebe na takav način – kaže australski maneken Jarrod Scott (23).

U editorijalu za francuski Vogue Homme, koji je snimao Norvežanin Sølve Sundsbø, Jarrod je pozirao u odjeći s potpisom Guccija, Bottege Venete, Dolce&Gabbane i Hermesa.

Kako se fotografije nižu, Scott na sebi ima sve manje “krpica”. Sve pomalo podsjeća na striptiz u kojem maneken ostaje potpuno gol.

– Nekako se dogodilo na kraju dana. Razgovarali smo o tome i odlučio sam kako ću to napraviti bez obzira na sve – objasnio je Jarrod što ga je navelo da se skine do kraja pred objektivom norveškog fotografa. Naslovnica na kojoj rukama u džepovima dodatno skreće pozornost na svoje razgolićeno međunožje prva mu je u karijeri. Smeđooki ljepotan visok 186 centimetara je talijansko-njemačkog podrijetla, a manekenstvom se počeo baviti lani. Zapazio ga je modni agent na Filipinima na kojima je bio na odmoru. Njegovo isklesano tijelo rezultat je redovitog vježbanja, ali Jarrod nije od muškaraca koji vole kozmetiku. Kožu uopće ne maže kremama, ali je lud za kremom od čokolade i lješnjaka – Nutellom. Njegove fotografije u Vogue Homme već su izazvale brojne komentare. Golo muško međunožje inače se ne može vidjeti ni u mekim pornićima, a kamoli u modnim časopisima.

– Kojeg bi heteroseksualnog muškarca mogla privući ovakva naslovnica? I koji želi vidjeti penis Jarroda Scotta – pitaju se modni stručnjaci na Twitteru.

 

Slavili su i nasilje prema ženama?

Na naslovnici za rujanski Vogue Homme muškarac drži djevojku s leđa. Jedna ruka mu je na njenoj dojki, a drugu joj drži oko vrata kao da će je zadaviti. Prigovarali su časopisu da obiteljsko nasilje prikazuje glamuroznim.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...