Aleksandar se rasplače kad me vidi na televiziji

Veliki Severinin koncertni spektakl ‘Dobrodošao u klub’ održat će se 11. svibnja u zagrebačkoj Areni, a već nekoliko dana sve ulaznice su rasprodane.

Severina je u intervjuu za Gloriju priznala koliko je uzbuđena zbog nadolazećeg koncerta posebno zato što dulje vrijeme nije pjevala u Zagrebu.

‘Prije tri godine pjevala sam na Bundeku, ali to se ne računa. Računaju se dvoranski nastupi, a posljednji put to je bilo u Domusportova 2008, tijekom turneje ‘Zdravo, Marijo’. Radili smo humanitarni koncert Korak u život, na kojem je u televizijskom prijenosu uživo skupljeno oko šest milijuna kuna za školovanje djece bez roditelja. Bio je to lijep koncert i drago mi je da smo nekome pomogli pjesmom. No moj najdraži koncert u Zagrebu bio je 2001, isto u Domu sportova, na mojoj prvoj regionalnoj turneji ‘Virujen u te’, koja je bila vrlo uspješna i u Hrvatskoj i u susjednim državama. To je bila erupcija emocija’, rekla je Severina.

Otkrila je i kako se Aleksandru najviše sviđa pjesma ‘Italiana’, a odgovorila je i na pitanje kako maleni reagira kad je vidi na televiziji.

‘Ako sam uz njega – smije se. A ako me nema, a vidi me na televiziji, onda se rasplače’, rekla je lijepa mama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...